PPG Industries,ηγέτης προμηθευτής στην αγορά στις βαφές αυτοκινήτων

 

Ως ο ηγέτης προμηθευτής στην αγορά στις βαφές αυτοκινήτων, η PPG Industries είναι μια από τις λίγες εταιρείες που μπορούν να προμηθεύσουν με κάθε τύπο βαφής που χρειάζεται για το σώμα του οχήματος.

Το ευρύ μας φάσμα περιλαμβάνει προϊόντα και κατασκευαστές αυτοκινήτων και αγορές χρωμάτων αυτοκινήτων. Για την ακρίβεια, η PPG είναι ο μόνος προμηθευτής βαφών που έχει παρουσία σε όλους τους κατασκευαστές αυτοκινήτων, και τα προϊόντα μας  χρησιμοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής των αυτοκινήτων, από την κατασκευή ενός νέου ως την επισκευή.

Δύο στα τρία αυτοκίνητα που κατασκευάζονται στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική σήμερα χρησιμοποιούν την τεχνολογία και τεχνογνωσία της PPG. Αυτό κάνει την PPG Refinish τον προμηθευτή που επιλέγουν οι κατασκευαστές επιβατικών αυτοκινήτων και τα φανοβαφεία.

Οι στενές σχέσεις μας με αυτούς τους κατασκευαστές μας δίνει μία μοναδική οπτική στις νέες τεχνολογίες των κατασκευαστών επιβατικών οχημάτων, τις αναδυόμενες τάσεις και τις νέες παραλλαγές των χρωμάτων.

Φέρνοντας την εμπειρία μας από τα OEM στις βαφές έχουμε τη δυνατότητα να παραμένουμε ένα βήμα μπροστά από την αγορά, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες μας θα μπορούν να επιτύχουν τις υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικές επισκευές  των προδιαγραφών των OEM.

Και επειδή η PPG έχει πάνω από 80 χρόνια εμπειρία σε αυτό τον τομέα, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα ικανοποιήσουμε τις πιο υψηλές απαιτήσεις σας για γυαλάδα, αντοχή, ταχύτητα, αποτελεσματικότητα και ευκολία στη χρήση, που επιτρέπει  στα βαφεία να επικεντρώνονται στην παραγωγικότητα και το κέρδος.

Λειτουργώντας σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο, υποστηρίζουμε το εύρος των βαφών μας με τα τελευταία εργαλεία ταιριάσματος χρώματος και με ένα πλήθος υπηρεσιών φανοβαφείου που είναι ασυναγώνιστη στη βιομηχανία.

Είτε χρειάζεστε λεπτομερή προϊόντα εκπαίδευσης η υποστήριξη στη λειτουργιά της  επιχείρησης, η PPG έχει την εξειδικευμένη γνώση και τις πηγές να το κάνει πραγματικότητα.

Στην PPG, η Καινοτομία δεν είναι κάτι καινούργιο

Ως παγκόσμιος ηγέτης στις επιστρώσεις σήμερα, έχουμε πάντα κινηθεί με πρωτοτυπία. Ειλικρινά πιστεύουμε ότι η καινοτομία είναι μια ιεροτελεστία επιβίωσης, όχι μόνο για την εταιρεία μας, αλλά και για τους πελάτες μας.

Μπροστά από το Πράσινο Κύμα

Η βιωσιμότητα είναι από καιρό σημαντική αρχή της PPG. Πολλές από τις καινοτομίες που έχουμε εισάγει τα τελευταία χρόνια έχουν προσφέρει στους πελάτες μας ένα περιβαλλοντικό πλεονέκτημα ή πλεονέκτημα βιωσιμότητας. Στον τομέα των επιστρώσεων, ήμασταν ένας από τους πρωτοπόρους που εισάγαμε τα προϊόντα χαμηλής εκπομπής πτητικών οργανικών διαλυτών.

Ηγεσία στις Αποχρώσεις

Εκτός από την επικέντρωσή μας στην καινοτομία και τη βιωσιμότητα, υπάρχει και ένα άλλο κεφάλαιο στην ιστορία επιτυχίας της PPG: η ηγεσία μας στις αποχρώσεις. Η παρουσία μας  σε ένα μεγάλο εύρος επιχειρήσεων και γεωγραφικών αγορών μας δίνει ένα μοναδικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα από το οποίο  παρατηρούμε και μεταφράζουμε τις αναδυόμενες παγκόσμιες τάσεις στς αποχρώσεις για τις εφαρμογές των πελατών μας.

Ποιότητα

Το κλειδί για την περαιτέρω ενδυνάμωση των λειτουργιών της PPG είναι η Διαδικασία Ολικής Ποιότητας. Μέσα από ομαδική εργασία και επιμέρους δράσεις, κάθε συνεργάτης της PPG προκαλείται διαρκώς να επινοήσει τρόπους να βελτιώσει την εργασία του, όπως επίσης και τις σχετικές διαδικασίες. Η προσοχή στον πελάτη…να μαθαίνεις τις ακριβείς ανάγκες του, να κάνεις τα σωστά πράγματα την πρώτη φορά, κάθε φορά, και να δίνεις στους πελάτες το προϊόν που θέλουν, όταν το θέλουν. Εν συντομία, συνεχώς να προσπαθείς για την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη.

PPG ΕΛΛΑΣ A.E. Τατοιου 45 (πρώην 307), 136 77 Αχαρναί, Αθηνα Αττικη ΕΛΛΑΔΑ

Tel:: +30 210 2402975 -976 -978

Fax:: +30 210 2402979

Email:: contact.greece@ppg.com

http://gr.ppgrefinish.com/el/