Neptune Hotels Kos

d95744a2b2911e4fb72dfaba31766d88_lg

Σε μια από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού του Ιπποκράτη το σαγηνευτικό θέρετρο Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa είναι ένα πολυτελές συγκρότημα, χτισμένο σύμφωνα με την παραδοσιακή αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική κατά μήκος της παραλίας. Αποτελείται από 569 δωμάτια, σουίτες και διαμερίσματα με υψηλά πρότυπα αισθητικής και εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Στις εγκαταστάσεις του θα βρείτε τέσσερα εστιατόρια, οκτώ bars, τέσσερις εξωτερικές πισίνες, μία θερμαινόμενη εσωτερική και μεγάλη ποικιλία από αθλητικές δραστηριότητες.

Το πρόγραμμα επαγγελματικής φροντίδας και απασχόλησης των παιδιών, το υδάτινο πάρκο διασκέδασης και ένα δημιουργικό πρόγραμμα ψυχαγωγίας στο αμφιθέατρο του ξενοδοχείου είναι βέβαιο ότι εξασφαλίζουν διασκεδαστικές διακοπές.

3d96e6b0dd3ec85c4a2748a8c01c1897_lg (1)

Η χαλαρωτική ατμόσφαιρα του ξεχωριστού μας Neptune SPA, αντανακλά εντυπωσιακά την ανώτερη αίσθηση άνεσης του ξενοδοχείου. Οι κήποι του ξενοδοχείου είναι ένα αξιοθέατο από μόνοι τους: το θεματικό πάρκο είναι αφιερωμένο στους θεούς των Αρχαίων Ελλήνων και κοσμεί τον περιβάλλοντα χώρο του ξενοδοχείου. Ο ιδιαίτερος φωτισμός και τα αρχιτεκτονικά σχέδια του δίνουν μια πολύ ιδιαίτερη πινελιά.

980a7109add90f84ac96646a635258ca_lg

Το Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa είναι μια από τις ωραιότερες προτάσεις για το νησί του Ιπποκράτη και φεύγοντας, το σίγουρο είναι πως θα έχετε βιώσει πραγματικά την ουσιαστική τέχνη της φιλοξενίας.

Όντας η πιο δημοφιλής επιλογή μεταξύ των γερμανών επισκεπτών, αυτό το εξαιρετικό ξενοδοχείο δεν είναι μόνο γνωστό για την όμορφη ατμόσφαιρά του, αλλά κυρίως για την ποικίλη, δελεαστική και διαφοροποιημένη προσφορά του για διακοπές