Η DHL προσφέρει υπηρεσίες συνολικής Διαχείρισης της Αλυσίδας Ανεφοδιασμού

Η DHL προσφέρει υπηρεσίες συνολικής Διαχείρισης της Αλυσίδας Ανεφοδιασμού, ενσωματώνοντας λύσεις υπηρεσιών express logistics, αποθήκευσης και μεταφοράς αποστολών μεγάλου όγκου από μία μόνο εταιρεία.

Υπηρεσίες Διαμεταφοράς – FREIGHT FORWARDING

Ένας συνεργάτης διαχείρισης και οργάνωσης εμπορευμάτων αρκετά μεγάλος ώστε να διανέμει εμπορεύματα κάθε είδους , σε οποιοδήποτε σημείο μέσω αέρα, θάλασσας ,οδικού η σιδηροδρομικού δικτύου, αλλά και ικανού να προσδίδει στους πελάτες του την προσωπική προσοχή που χρειάζονται.

Αποθήκευση και Διανομή

Σε οποιοδήποτε  τομέα  και αν ειδικεύεται η επιχείρηση σας η DHL σας παρέχει αποκλειστική ή μερική αποθήκευση και διανομή των προϊόντων σας ώστε να ανταποκριθείτε καλύτερα στις υποχρεώσεις σας.

Τελωνείο, Ασφάλεια και Ασφάλιση Αποστολών

Με το ασυναγώνιστο δίκτυο συνεργαζόμενων εκτελωνιστικών γραφείων, αντιλαμβανόμαστε καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον τις δυσκολίες του εμπορίου εκτός συνόρων

Οι αξιόπιστες υπηρεσίες εκτελωνισμού έχουν σχεδιαστεί ώστε να ανταποκρίνονται ακόμη και στην πιο σύνθετη τελωνειακή διαδικασία.

Λύσεις Διαχείρισης Αλυσίδας Ανεφοδιασμού

Ως η μεγαλύτερος παγκόσμιος εταιρεία παροχής υπηρεσιών logistics προσφέρουμε μια εκτεταμένη γκάμα εξατομικευμένων λύσεων βασιζόμενη στην παγκόσμια και Ελληνική εμπειρία μας προσθέτοντας έτσι υπεραξία στην εφοδιαστική σας αλυσίδα .

Τομέας Βιομηχανικών Λύσεων

Η επικέντρωση της DHL σε συγκεκριμένους βιομηχανικούς τομείς συνεπάγεται οφέλη για τους πελάτες από τη συνεργασία με τους ειδικούς – όχι μόνο στον τομέα των logistics αλλά, επίσης, και στην κάθε εξειδικευμένη αγορά στην οποία ανήκουν. Με τις πρωτοποριακές βιομηχανικές λύσεις που προτείνουμε, μπορούμε και δίνουμε στους πελάτες μας πραγματικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Επικοινωνία: DHL Global Forwarding

Ως πρωτοπόροι στην αγορά, σας προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές για όλες τις απαιτήσεις σε σχέση με το χρόνο και το κόστος. Όλες οι end-to-end διαδικασίες logistics υποστηρίζονται από πρωτοποριακά συστήματα διαχείρισης πληροφοριών, ώστε να έχετε πλήρη διαφάνεια στην παρακολούθηση της αποστολής.

Είτε είστε μια μικρομεσαία επιχείρηση είτε μία μεγάλη και θέλετε να βελτιώσετε τις αεροπορικές και θαλάσσιες μεταφορές σας, εμείς είμαστε οι ειδικοί

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

Αθήνα: +30 210 2593000 / +30 213 0061600 (Οδικές Μεταφορές, Θαλάσσιες Μεταφορές, Τμήμα Πωλήσεων και Customer Service)
Αθήνα: +30 210 4062700 (Αεροπορικές Μεταφορές)
Θεσσαλονίκη: +30 2310 387800 (Όλα τα τμήματα)

www.dhl.gr