• H FCA Greece συμμετέχει στην έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2019 παρουσιάζοντας μία ευρεία γκάμα μοντέλων του Ομίλου.
  • Για πρώτη φορά το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το νέο 500Χ Sport, το μοντέλο που συνδυάζει το ξεχωριστό στιλ ενός SUV με τη δυναμική οδική συμπεριφορά ενός σπορ αυτοκινήτου.
  • Οι Alfa Romeo Giulia και Stelvio παρουσιάζουν το νέο πρόσωπο της Alfa Romeo όπου η υψηλή αισθητική και η πολυτέλεια συνοδεύουν την απόλυτη οδηγική απόλαυση.
  • Η Jeep® με την πλήρη γκάμα SUV οδηγεί το κοινό στην ελευθερία που μόνο ένα αυθεντικό Jeep μπορεί να προσφέρει.
  • Το Jeep Wrangler προετοιμασμένο από τη Mopar με εξαρτήματα της Jeep Perfomance θα εκφράσει το απόλυτο πνεύμα ελευθερίας και περιπέτειας της θρυλικής μάρκας.

Στην έκθεση αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2019» (9-17 Νοεμβρίου), η FCA Greece παρουσιάζει στο Ελληνικό κοινό την γκάμα μοντέλων των Fiat, Alfa Romeo και Jeep. Κάθε μάρκα του Ομίλου διατηρώντας το δικό της ξεχωριστό χαρακτήρα και προσανατολισμό καλύπτει διαφορετικά κοινά και ανάγκες, δημιουργώντας σαν σύνολο μια εξαιρετικά ευρεία γκάμα προϊόντων με μοναδικά χαρακτηριστικά. Παράλληλα το παρόν στην έκθεση θα δώσουν η Mopar, επίσημη μάρκα υπηρεσιών After Sales της FCA και η FCA BANK, οι οποίες προσφέρουν πρωτοποριακές υπηρεσίες καθιστώντας πιο εύκολη, προσιτή και ευχάριστη την αγορά και χρήση ενός νέου αυτοκινήτου.

 

FIAT

Με έμφαση στο στιλ και τη χρηστικότητα, τα μοντέλα της Fiat προσφέρουν μια απόλυτα σύγχρονη και φιλική προς το περιβάλλον λύση μετακίνησης. Για πρώτη φορά το Ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το νέο 500X Sport, ένα μοντέλο που συνδυάζει ιδανικά το ξεχωριστό στιλ του Ιταλικού SUV με τη δυναμική οδηγική συμπεριφορά ενός σπορ μοντέλου. Την εντυπωσιακή εμφάνιση με τους τροχούς των 19”, τη διπλή απόληξη της εξάτμισης και τους σπορ προφυλακτήρες, συνοδεύει η νέα ανάρτηση με τα αμορτισέρ τεχνολογίας FSD που προσφέρει κορυφαία επίπεδα πρόσφυσης, χωρίς συμβιβασμούς στον τομέα της άνεσης. Το παρόν στο περίπτερο της FCA θα δώσει και η νέα έκδοση 500 Star, που βασισμένη στο θρυλικό μοντέλο αναβαθμίζει σε νέα επίπεδα την πολυτέλεια και τις δυνατότητες συνδεσιμότητας. Την παρουσία της οικογένειας 500 θα ολοκληρώσει το 500L που χάρη στην ευρυχωρία και την πρακτικότητα του έδωσε μια νέα διάσταση στο στιλ.

Το πιο δημοφιλές μοντέλο της κατηγορίας, το Fiat Panda, θα εκπροσωπήσει η έκδοση Panda CNG, η οποία χρησιμοποιώντας για την κίνηση της φυσικό αέριο, αποτελεί την απόλυτη λύση για όσους αναζητούν τη μέγιστη οικονομία καυσίμου χωρίς κανένα συμβιβασμό στην αυτονομία και την χρηστικότητα.  Αντίστοιχα το Fiat Tipo, αποτελεί την επιλογή όσων αναζητούν ένα ευρύχωρο, αξιόπιστο και πλούσια εξοπλισμένο μοντέλο με ιδιαίτερα προσιτή τιμή αγοράς.

 

ALFA ROMEO

Κάθε μοντέλο της Alfa Romeo αποτελεί μια μοναδική δημιουργία. Από το σχεδιασμό και τη φινέτσα, έως τις επιδόσεις και την οδηγική απόλαυση, κάθε Alfa Romeo αποτελεί σημείο αναφοράς για τους φίλους του αυτοκινήτου. Στην έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2019 τo κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά την Giulia Veloce, ένα μοντέλο που χάρη στον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 280 ίππων, το εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης Q4 και μια σειρά προηγμένων τεχνολογικών λύσεων (άξονας μετάδοσης από carbon fiber, σύστημα brake by wire, κ.α.) ανεβάζει σε νέο επίπεδο την οδηγική ευχαρίστηση. Αντίστοιχα η Stelvio, χρησιμοποιώντας την προηγμένη βάση της Giulia αποτελεί το απολαυστικότερο SUV, συνδυάζοντας ιδανικά την άνεση και τη χρηστικότητα με την απαράμιλλη οδική αίσθηση.

 

JEEP

Αποτελώντας ένα θρύλο στο χώρο του αυτοκινήτου, η Jeep® παρουσιάζει την πλήρη γκάμα μοντέλων SUV. Το Renegade στη βάση της γκάμας συνδυάζει την ευελιξία ενός συμπαγούς SUV με τις κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες της μάρκας. Αντίστοιχα στο Compass τον πολυτελή χαρακτήρα και τα υψηλά επίπεδα άνεσης και ασφάλειας, έρχονται να συμπληρώσουν το δυναμικό στιλ και οι πολλαπλές επιλογές κινητήρων και συστημάτων μετάδοσης στους 2 ή και στους 4 τροχούς. Το Cherokee από την πλευρά του αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα όπου η πολυτέλεια και ο επιβλητικός χαρακτήρας προσφέρονται χωρίς κανένα συμβιβασμό όσον αφορά στις εκτός δρόμου δυνατότητες. Τέλος το θρυλικό Wrangler έρχεται σαν επιστέγασμα της φιλοσοφίας της Jeep για απόλυτη ελευθερία κίνησης σε κάθε δρόμο με απόλυτη ασφάλεια.

 

MOPAR

Η επίσημη μάρκα υπηρεσιών After Sales του Ομίλου Fiat Chrysler Automobiles στην έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2019 θα παρουσιάσει τη γκάμα αξεσουάρ της για τα μοντέλα του Ομίλου, καθώς και μια σειρά προνομιακών πακέτων συντήρησης. Παράλληλα ένα Jeep Wrangler εξοπλισμένο με αξεσουάρ της Jeep Performance θα δείξει με τον καλύτερο τρόπο ότι δεν υπάρχουν όρια στις επιλογές εξατομίκευσης που μπορεί να έχει κανείς για το Jeep του.

 

FCA BANK

Προσφέροντας χρηματοοικονομικές και ασφαλιστικές υπηρεσίες για την αγορά και τη μακροχρόνια μίσθωση οχημάτων, η FCA Bank, κάνει πιο εύκολη την απόκτηση ενός νέου αυτοκινήτου. Τα μοντέλα της FCA είναι διαθέσιμα μέσω της FCA Bank με ιδιαίτερα προνομιακά προγράμματα χρηματοδότης όπως είναι το άτοκο πρόγραμμα που ισχύει για τη σειρά Fiat 500 και το Fiat Tipo, αλλά και το πρόγραμμα 4×4 της Jeep . Όλες οι λύσεις αυτοκίνησης που προσφέρονται από την FCA Bank, τώρα γίνονται ακόμα πιο προσιτές καθώς μπορούν και παρέχονται μέσω διαδικασίας ηλεκτρονικής υπογραφής εκμηδενίζοντας τον χρόνο αγοράς και απλοποιώντας ακόμα περισσότερο την διαδικασία για τον πελάτη καθώς υπάρχει η δυνατότητα ολοκλήρωσης ακόμα και από το σπίτι, τον χώρο εργασίας ή και πιο απλά από το κινητό.