Εστιατόριο Peccati di Gola στην Γλυφάδα

Η Naomi Sigillo γεννήθηκε στην Αθήνα στις 26 Σεπτεμβρίου 1987, από πατέρα Ναπολετάνο και μητέρα Κεφαλλονίτισσα. Οι γονείς της ξεκίνησαν το ταξίδι τους στην γαστρονομία την δεκαετία του 80 με το γνωστό και πολλές φορές βραβευμένο “Dolce Vita”,που μεταξύ των άλλων αναφέρεται στον οδηγό ” le guide Michelin” .

Συνέχισαν την μεγάλη επιτυχία τους με το “Dolce Vita elite” , το “Grand cafe Dolce Vita ” , το ” Υves klein blue” και έκλεισαν αυτόν τον κύκλο με την αλυσίδα “il parmigiano” στην Αθήνα και την Μύκονο. Η ένταξη τής Νaomi στον χώρο της γαστρονομίας ξεκίνησε πολύ νωρίς αφού μαγεμένη από την τέχνη του πατέρα της  Sigillo διδασκόταν συνεχώς τα μυστικά του .Ετσι κατάφερε να έχει το προσωπικό της στυλ και να κρατάει πάντα την αυθεντικότητα της Ναπολετάνικης κουζίνας αλλά και των γεύσεων από την υπόλοιπη Ιταλία. To 2003  έφυγε από την ζωή αφήνοντας στην κόρη του την πλούσια κληρονομιά της προσωπικότητας του και την εμπειρία της τέχνης του. Για την Ναοmi η δοκιμασία ήταν διπλή γιατί χρειάστηκε να κρατήσει εντελώς μόνη της την κουζίνα “il Parmigiano” στην Μύκονο.Κατάφερε όμως να ανταποκριθεί με επιτυχία στις απαιτήσεις της ποιότητας και του όγκου εργασίας που απαιτούσε η θέση της.

Το 2005 θέλοντας να εμπλουτίσει ακόμα περισσότερο τις γνώσεις της γράφτηκε στην γνωστή σχολή “Alpine” από τη οποία αποφοίτησε το 2007 .Παρόλο πού εκεί διδάχθηκε την διεθνή κουζίνα η συνειδητή της επιλογή ήταν να συνεχίσει να ασχολείται με την “αγαπημένη της ” Ιταλική κουζίνα.

Τέλος το 2008 αφού έφυγε από την ζωή και η μητέρα της Αδαμαντία Sigillo έκλεισε και το τελευταίο “il parmigiano”. Τότε η Naomi μαζί με την αδερφή της Talita Sigillo ,πού όλα αυτά τα χρόνια είχε παράλληλη και αντίστοιχη πορεία στην διεύθυνση της επιχειρήσεως και τις ανάλογες πανεπιστημιακές σπουδές και τον σύζυγο της Talita, Μarsel Malasi γνωστό πιτσαδόρο με άριστη γνώση της αληθινής Ναπολετάνικης πίτσας αποφάσισαν να συνεχίσουν την ποιοτική πορεία στον κόσμο της γαστρονομίας ,χαρίζοντας στους πελάτες τους το γευστικό αποτέλεσμα της γνώσης που απέκτησαν από τους γονείς τους και από τις εμπειρίες τους.

Βράβευση του εστιατορίου Peccati di Gola  ως “αυθεντικού ιταλικού εστιατορίου” με την ιταλική πιστοποίηση “Ospitalità italiana”

Κύπρου 50 – Γλυφάδα

τηλ. 2108981511 – Φαξ 2108981511

http://www.10q.it/strutture_scheda_rim.php?id=968&paese=546&citta=259&idPag=5