Εστιατόριο Gola στην Μύκονο

“ Gusto oltre l’appetito”. Δηλαδή «απόλαυση πέρα από την όρεξη», για όσους δεν ομιλούν την ιταλική. Απ’ο τα αρχικά των λέξεων αυτής της ιταλικής φρασούλας βαφτίστηκε το Gola. Ένα ristorante χαλαρό, όσο ένα μεσημέρι καλοκαιριού, που άνοιξε την άνοιξη του 2007 σε ένα αεράτο φυσικό «μπαλκόνι» που ατενίζει αφ’υψηλού τη Χώρα της Μυκόνου.

Το λευκό ενός ασβεστωμένου μυκονιάτικου σπιτιού. Το γαλάζιο του Αιγαίου. Το άρωμα του θυμαριού και του βράχου στον ήλιο. Το γέλια μιας παρέας γύρω από ένα τραπέζι. Η έκρηξη μιας λιαστής ντομάτας στο στόμα. Δηλαδή, απλότητα και αλήθεια. Αλλά και γούστο. Και μεσογειακό ταμπεραμέντο. Και lounge διάθεση. Και πίστη ότι τα μικρά πράγματα είναι τελικά αυτά που ομορφαίνουν τη ζωή. Όπως ένα δροσερό cocktail μετά το μπάνιο. Ή ένα επιδόρπιο που αξίζει να μοιραστείς, όσο και τη θέα της φωταγωγημένης Μυκόνου τη νύχτα…

Όσο για το χώρο; Σχεδιάστηκε από τα έπιπλα μέχρι το τελευταίο διακοσμητικό από τους μιλανέζους Caruzzo e Rancati, ώστε να συνδυάζει αρμονικά τις μοντέρνες γεωμετρικές γραμμές με το λιτό, κυκλαδίτικο τοπίο, από το οποίο δεν θα μπορούσε να λείπει η θεά της Δήλου, «πιάτο» για να χορταίνει το βλέμμα!

Βράβευση του εστιατορίου Gola ως “αυθεντικού ιταλικού εστιατορίου” με την ιταλική πιστοποίηση “Ospitalità italiana”

www.gola.gr  –  info@gola.gr

Περιφερειακός Μυκόνου – Θέση Δραφάκη

τηλ. 22890 23010  φαξ 22890 27387

http://www.10q.it/strutture_scheda_rim.php?id=969&paese=546&citta=262&idPag=5