Εστιατόριο Da Bruno στο Παλαιό Φάληρο

www.dabruno.gr – dabruno@otenet.gr

Το πρώτο εστιατόριο Da Bruno γεννήθηκε στην Ιταλία…από την οικογένεια Bruno Ortolano. Αργότερα επεκτάθηκε στη Γερμανία. Το 1980 εμφανίζεται στον ελληνικό χώρο, πρώτα στην Κηφισιά και από το 1984 στο Παλαιό Φάληρο όπου και παραμένει εδώ και 28 χρόνια. Με το μεράκι της Φαμίλιας Ορτολάνο και τους Ιταλούς συνεργάτες σεφ Sergio, Andriano, Martesio, Roberto, Giovanni, συνεχίζει έως και σήμερα.

Η προσεγμένη κουζίνα, η σταθερή ποιότητα, η φιλόξενη σάλα και το εκπαιδευμένο προσωπικό του ζωντανεύουν κάθε μέρα κάτω από το άγρυπνο μάτι του κ. Δημήτρη Τσουκάρη.

Μέσα στα είκοσι χρόνια λειτουργίας του έγινε στέκι προσωπικοτήτων απ’όλους τους χώρους. Τα τελευταία 3 χρόνια επεκτάθηκε στο χώρο του Catering με εξαιρετική επιτυχία.

Ο επισκέπτης απολαμβάνει τα φρέσκα χειροποίητα ζυμαρικά του, την αστακομακαρονάδα, την καλόχτυπα Δωδεκανήσου, το fileto Alta mira που ψήνει ο ίδιος στην πέτρα, αλλά και έναν πλούσιο κατάλογο με ιταλικές γεύσεις, που κρατούν την παράδοση της ιταλικής κουζίνας.

Βράβευση του εστιατορίου Da Bruno  ως “αυθεντικού ιταλικού εστιατορίου” με την ιταλική πιστοποίηση “Ospitalità italiana”

www.dabruno.gr  – dabruno@otenet.gr

Αγίου Αλεξάνδρου 46 – Παλαιό Φάληρο – 1761 Αθήνα

τηλ. 2109818959 – Φαξ 2109834566

http://www.10q.it/strutture_scheda_rim.php?id=973&paese=546&citta=255&idPag=5