ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΡΟΥΦΑΣ SAN PIETRO A PETTINE

Το Ελληνο- Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας στα πλαίσια των δράσεων για την προώθηση των εμπορικών συναλλαγών μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας, διοργανώνει b2b επιχειρηματικές συναντήσεις με την ιταλική εταιρεία παραγωγής τρούφας SAN PIETRO A PETTINE από την περιοχή της Umbria την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου από τις 9.30-17.00 στα γραφεία του Επιμελητηρίου μας (Αβέρωφ 4 και Μάρνη-Αθήνα στο ύψος του Πολυτεχνείου).

H Ούμπρια βρίσκεται  ανάμεσα στην Τοσκάνη και την περιοχή της Ρώμης  και στην περιοχή αυτή παράγεται εξαιρετικής ποιότητας τρούφα.

Η SAN PIETRO A PETTINE παράγει φρέσκια τρούφα,κατεψυγμένη τρούφα καθώς επίσης και διάφορα προ’ι’όντα που έχουν ως βάση την τρούφα όπως σως τρούφας,dressings τρούφας καθώς και διάφορες άλλες γαστρονομικές σπεσιαλιτέ με βάση τρούφας που μπορείτε να δείτε αναλυτικά στον παρακάτω σύνδεσμο

http://www.sanpietroapettine.it/en/preserved.asp

Παρακαλούμε όπως μας  ενημερώσετε για εκδήλωση ενδιαφέροντος  συμμετοχής σας  για συνάντηση με την παραπάνω ιταλική εταιρεία  που επιθυμεί  συνεργασία με την ελληνική αγορά και θα παραστεί σε b to b συναντήσεις με εκπροσώπους ελληνικών εταιρειών διανομής και εμπορίας τροφίμων,delicatessen  και εστιατορίων.

Για την καλύτερη οργάνωση και εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε   τηλεφωνήστε μας στο  210. 7213209 (κο Mario Giannotti) για να σας ορίσουμε  προσωπικό ραντεβού.

-Θα υπάρχει μετάφραση από τα ιταλικά στα ελληνικά και αντίστροφα.

http://www.sanpietroapettine.it/en/the_estate.asp