ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΄΄ΕΚΘΕΣΗ΄΄ FORUM AGENTI

(b to b συναντήσεις ελληνικών παραγωγικών εταιρειών με agents του κλάδου τους)
22-23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΜΙΛΑΝΟ

Σε συνέχεια του προγράμματος ‘’ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ’’ το Ελληνο Ιταλικό Επιμελητήριο Αθηνών διοργανώνει  επιχειρηματική αποστολή   και συμμετέχει  από  22  έως 23 Νοεμβρίου 2018 στην μεγαλύτερη έκθεση αφιερωμένη στους agents και εμπόρους   Forum  Agenti – La Fiera degli Agenti di Commercio στο εκθεσιακό κέντρο (Fiera Milano/Rho) στο Μιλάνο της Ιταλίας , με στόχο την προώθηση ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών στην Ιταλική αγορά και  την εύρεση συνεργασίας.

H FORUM AGENTI, είναι η μοναδική ΄΄έκθεση΄΄στο κλάδο της  που γίνεται στην Ευρώπη, στην οποία παίρνουν μέρος εκατοντάδες agents  από όλους τους εμπορικούς τομείς και από διάφορες χώρες και εκτός Ιταλίας.

Για κάθε ελληνική εταιρεία που ενδιαφέρεται να συμμετέχει στην αποστολή θα εξασφαλιστούν στοχευμένες συναντήσεις με ιταλούς agents  προκειμένου να δρομολογηθούν ευκαιρίες και διαδικασίες συνεργασίας.

Τις επιχειρηματικές αποστολές  συνοδεύουν πάντα στελέχη του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ :
www.forumagenti.it/en

http://www.forumagenti.it/en/Forum-Agenti-Milano

Οι  εταιρείες που επιθυμούν να συμμετέχουν  στην εμπορική αποστολή πρέπει να  εκδηλώσουν το ταχύτερο δυνατό το ενδιαφέρον τους για να προετοιμάσει η οργανωτική επιτροπή της έκθεσης με τον καλύτερο τρόπο  τις επιχειρηματικές συναντήσεις τους με τους ενδιαφερόμενους κατά εμπορική κατηγορία agents.

Για περισσότερες πληροφορίες ΚΑΙ κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε  στο τ.210.7213209 (εσωτερικό 1) ή στείλτε μαςε mail στο giannotti@italia.gr ή στο italia@italia.gr

ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ

Η Ιταλία, “νούμερο ένα” προορισμός των ελληνικών εξαγωγών
Η Ιταλία παραμένει με διαφορά ο “νούμερο ένα” προορισμός των ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό. Όπως προκύπτει από την ανάλυση του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΠΣΕ) και του ΚΕΕΜ επί των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ.