Εντυπωσιακή για μία ακόμα φορά θα είναι  η συμμετοχή της Ducati στη Διεθνή έκθεση  Eicma που διεξάγεται από  7-έως 10 Νοεμβρίου στο χώρο της Fiera Μιλάνο.

Στο περίπτερο Ν20 στην αίθουσα 15  οι πιστοί οπαδοί των δίτροχων μπορούν να θαυμάσουν τις νέες made in Italy δημιουργίες της θρυλικής μάρκας  Ducati.

Επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των μοτοσυκλετών Ducati στην Ελλάδα είναι η KOSMOCAR Α.Ε.

Με ηγετική παρουσία στην Ελληνική αγορά, η Kosmocar Α.Ε. έχει καταφέρει από το 1970 να χαράξει μία επιτυχημένη πορεία, εκπροσωπώντας τις μάρκες Audi και Volkswagen, δημιουργώντας έτσι ένα αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς στους πελάτες-κατόχους των δημοφιλών αυτοκινήτων. Από το 2006, οι δραστηριότητες της εταιρίας επεκτείνονται, εκπροσωπώντας πλέον και την μάρκα πολυτελών αυτοκινήτων Bentley, ενώ το 2007 ανακηρύχθηκε Επίσημος Επισκευαστής Lamborghini και το 2008 ανέλαβε την εκπροσώπηση της Bugatti Automobiles S.A.S. στην Ελλάδα.

Η φιλοσοφία της εταιρίας βασίζεται στην διαφάνεια, στις φιλικές σχέσεις, την σωστή και ειλικρινή αντιμετώπιση του πελάτη συνδυασμένη με τα υψηλότερα standards παροχής υπηρεσιών.

 

 

www.ducati.gr