Το ξενοδοχειακό συγκρότημα ASTIR OF PAROS περιστοιχίζεται από πολύχρωμους τροπικούς κήπους, με εξωτικά δέντρα, εκατοντάδες τεράστιους φοίνικες, καθώς και ευωδιαστά λουλούδια που έχουν έρθει απευθείας από την Αφρική και την Ασία. Το βράδυ, το τροπικό σκηνικό με τον υπέροχο φωτισμό δίνει μια ονειρική διάσταση στο χώρο. Η εντυπωσιακή πισίνα, περιτριγυρισμένη από τους εξωτικούς κήπους και με φόντο το απέραντο Αιγαίο, αποπνέει την απόλυτη ηρεμία και γαλήνη. Μια ιδιωτική αμμώδης παραλία προσφέρεται στους επισκέπτες του για την αποκλειστική τους χρήση, δίπλα στο διάσημο κόλπο των Κολυμπηθρών, με τους φυσικούς βραχώδεις σχηματισμούς που απλώνονται σαν υπέροχα γλυπτά, αλλά και τα ερείπια της μυκηναϊκής ακρόπολης.

Στην άκρη του γκολφ και δίπλα στο κύμα βρίσκεται το παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου, μια ιδανική επιλογή για το γάμο σας στο μαγευτικό νησί της Πάρου. Ακόμη, στις εγκαταστάσεις του Astir of Paros βρίσκεται το βυζαντινό εκκλησάκι της Παναγιάς Αγγελοχαιρέτιστης, που χρονολογείται από το 12ο αιώνα. Η αναστήλωσή του διήρκεσε 10 χρόνια, οι αγιογραφίες του είναι σύμφωνες με τη βυζαντινή τεχνοτροπία του 12ου αιώνα, ενώ έχει λαξευτεί με λευκό παριανό μάρμαρο.

Μέλος των ILA Chateaux & Hotels de Charme και των Exclusive Island Hotels & Resorts, το συγκρότημα ανακαινίστηκε ολοκληρωτικά το 2018 με εξαιρετικά υλικά και το πάλλευκο μάρμαρο Νάξου που του προσδίδουν ένα λαμπερό φως, το υπέροχο φως του Αιγαίου. Τα πολυτελή δωμάτια και οι σουίτες του με το μοναδικό σχεδιασμό σε λευκό φόντο χαρακτηρίζονται από απλές αλλά κομψές πινελιές.

Με δύο γκουρμέ εστιατόρια και δύο μπαρ, συνεδριακό κέντρο, την αίθουσα τέχνης Venus, καθώς και μια αξιόλογη σειρά από εγκαταστάσεις και υπηρεσίες αναψυχής και περιποίησης, όπως επίσης και επαγγελματικών συναντήσεων, το Astir of Paros αποτελεί την επιτομή της χλιδής και της πολυτέλειας, σαγηνεύοντας τους επισκέπτες και εξασφαλίζοντάς τους μια ονειρεμένη εμπειρία, κι έτσι αναδεικνύεται σε αγαπημένο προορισμό για όλους.

Οργάνωση συνεδρίων και εκδηλώσεων

Εξατομικευμένες υπηρεσίες για τις επαγγελματικές σας συναντήσεις

Στην καρδιά του καταπράσινου τοπίου και των αστραφτερών γαλάζιων νερών του Αιγαίου, το Astir of Paros προσφέρει έναν από τους ιδανικότερους επιχειρηματικούς χώρους συνάντησης στην Πάρο, ενώ παράλληλα διακρίνεται για τις άψογες υπηρεσίες του. Το θέρετρο διαθέτει εγκαταστάσεις για επιχειρηματικές συναντήσεις, συνέδρια και άλλες εκδηλώσεις, οι οποίες είναι εξοπλισμένες με λύσεις και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Συγκεκριμένα, η αίθουσα Αφροδίτη, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει από μια μικρή συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου μέχρι και μεγάλα εταιρικά συνέδρια, έχει χωρητικότητα 130 ατόμων και διαθέτει μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας, όπως προτζέκτορες, προβολείς διαφανειών, συσκευές προβολής και καταγραφής βίντεο, σύστημα δημόσιων ανακοινώσεων, πίνακες σεμιναρίων, οθόνη, βάθρο ομιλητή, καθώς και γραμματειακή υποστήριξη.

Το ξενοδοχείο ASTIR OF PAROS είναι Τακτικό Μέλος του ‘Ελληνο Ιταλικού Επιμελητηρίου της Αθήνας.

ASTIR OF PAROS Κολυμπήθρες Ελλάδα 84 401 Νάουσα, Πάρος

T +30 22840 51976 F +30 22840 51985 E info@astirofparos.gr

www.astirofparos.gr