Στον αέρα ή νέα digital καμπάνια IPERESPRESSO illy, με κεντρικό μήνυμα «Φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον».

 Η ταινία της καμπάνιας παρουσιάζει το πώς οι μηχανές και οι κάψουλες IPERESPRESSO illy συνδυάζονται άψογα όπως τα απόλυτα ταιριαστά ζευγάρια, με κοινά χαρακτηριστικά, κοινό attitude και συνήθειες, που βρίσκουν το άλλο τους μισό, γιατί είναι… «φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον»!

Στόχος της καμπάνιας είναι η ενίσχυση της σύνδεσης μεταξύ μηχανής και κάψουλας IPERESPRESSO illy, εστιάζοντας στα μοναδικά χαρακτηριστικά υπεροχής τους.

Η ταινία της νέας digital καμπάνιας IPERESPRESSO illy, συμπληρώνεται από πλούσια Digital και Social Media υλικά σε Facebook, Instagram και Youtube.  Η δημιουργία της έγινε από την Black Pencil του Publicis Groupe Greece.  Η παραγωγή της ταινίας οργανώθηκε από την Top Cut/Modiano, ενώ το media strategy εκπονήθηκε από τη Starlink του Publicis Groupe Greece.

 

Λίγα λόγια για το προϊόν :

 

Ιperespresso illy. Οι μηχανές Iperespresso είναι ιδανικά σχεδιασμένες για τις πρωτοποριακές κάψουλες Ιperespresso. Χάρη στο φημισμένο χαρμάνι illy (από 9 εκλεκτές ποικιλίες 100% Arabica), τα 6.7 γρ καφέ ανά κάψουλα  και το πατενταρισμένο σύστημα εκχύλισης σε δύο φάσεις, οι κάψουλες Ιperespresso σάς χαρίζουν ένα ρόφημα απαράλλακτα τέλειο, κάθε φορά: με δεμένο σώμα , έντονο άρωμα, βελούδινη κρέμα με διάρκεια, πάντα σε σωστή θερμοκρασία… σαν να δημιουργήθηκε από έναν έμπειρο barista. Με τη μηχανή και κάψουλα Iperespresso μπορείτε να ζήσετε την εμπειρία ενός espresso illy, στον προσωπικό σας χώρο.

 Ανακαλύψτε και εσείς τον απόλυτο συνδυασμό μηχανής και κάψουλας “Ιperespresso” και ζήστε και εσείς την απόλυτη IPEREΜΠΕΙΡΙΑ espresso στο σπίτι.

Δείτε τη ταινία: