Tο Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό S.Pellegrino γιορτάζει την 120η επέτειό του τιμώντας τα συναισθήματα που δημιουργούνται γύρω από το τραπέζι.

Το S.Pellegrino, το κορυφαίο ελαφρώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό παγκοσμίως, γιορτάζει φέτος την 120η επέτειό του τιμώντας τα συναισθήματα που δημιουργούνται γύρω από το τραπέζι, και την ξεχωριστή εμπειρία του να απολαμβάνεις το καλό φαγητό με συντροφιά.

Από τα πρώτα χρόνια της ύπαρξής του, στις αρχές της δεκαετίας του 1900, το S.Pellegrino «βρήκε τη θέση του» στο τραπέζι, αγκαλιάζοντας το αυθεντικό ιταλικό πάθος για «ευ ζην» και καθιστώντας τον εαυτό του συνώνυμο του ιταλικού γούστου και τρόπου ζωής.

Παραμένοντας πιστό στην ιστορία και τον χαρακτήρα του, το εμβληματικό brand συμπληρώνει φέτος 120 χρόνια και γιορτάζει τη σύνδεση που νιώθετε γύρω από το τραπέζι, χάρη στην απόλαυση ενός κοινού γεύματος.

Με αφορμή τον εορτασμό των 120 χρόνων το S.Pellegrino παρουσιάζει την επετειακή του έκδοσή, που είναι αφιερωμένη στον κόσμο της γαστρονομίας και των εστιατορίων. Ακολουθώντας μια σειρά από συλλεκτικές εκδόσεις που αναδεικνύουν το ταλέντο στον κόσμο της μόδας και του design, η επετειακή φιάλη, Diamond Bottle, εμπνέεται από τα διαμάντια για να αποδώσει φόρο τιμής στις πολύτιμες στιγμές που οι άνθρωποι απολαμβάνουν όταν γευματίζουν μαζί.

Η εταιρεία Nestle Hellas  (Tακτικό Μέλος του Ελληνο Ιταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας) έχει την αποκλειστική διάθεση του San Pellegrino για την Ελληνική αγορά.

Ακολουθήστε το S.Pellegrinoστα socialmediaκαι μη χάσετε στιγμή από τα 120αγενέθλια του!

 

 

 

 

Facebook:

https://www.facebook.com/SanPellegrino/

 

Instagram:

https://www.instagram.com/sanpellegrino_official/

 

Μοιραστείτε τις δικές σας στιγμές με το S.Pellegrino χρησιμοποιώντας το hashtag #Sanpellegrino120