Νέο επενδυτικό πλάνο ξεκινά η Segafredo Zanetti Hellas.Τις εγκαταστάσεις επισκέφθηκε ο Γενικός Διευθυντής Ευρώπης.
 
Επίσκεψη σημειολογικής σημασίας, πραγματοποίησε  στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Segafredo Zanetti Hellas, στον Αγ. Στέφανο, ο Γενικός Διευθυντής Ευρώπης του ιταλικού ομίλου Massimo Zanetti.
 
Ο Georgio Boggero στο πλαίσιο της επίσκεψής του δήλωσε ότι η ελληνική αγορά είναι ιθύνουσας σημασίας και με τη στήριξη του κολοσσού Massimo Zanetti, η Segafredo επαναπροσδιορίζει της θέσης της μεταξύ των κορυφαίων της εγχώριας αγοράς.
 
Ο Georgio Boggero τόνισε τα σημεία διαφοροποίησης των βασικών αξιών της Segafredo σε σχέση με τον ανταγωνισμό που είναι αυτά που την διατηρούν στην πρώτη θέση διεθνώς. Όπως είναι το γεγονός ότι, παρά το μέγεθός της, διατηρεί την ευελιξία μιας «βιοτεχνικής» εταιρίας καβουρδίσματος καφέ με όλα τα στοιχεία της γνώσης, της επεξεργασίας και των πιστοποιήσεων ενός παγκόσμιου «παίκτη». Παράλληλα, κατέχει τον έλεγχο μιας ολοκληρωμένης αλυσίδας «from bean to cup» ξεκινώντας από τη φυτεία και καταλήγοντας στις καφετέριες. Παράλληλα, επισήμανε ότι η Segafredo, μια παγκόσμια εταιρία με δυνατές τοπικές ρίζες μέσω ευέλικτων σχημάτων συνεργασίας, διαθέτει ένα προηγμένο σύστημα έρευνας & ανάπτυξης (R&D) το οποίο ανάμεσα σε άλλα, καταγράφει τις τάσεις και τις ανάγκες των καταναλωτών σε ένα διεθνές δίκτυο.
 
Αναγνωρίζοντας, λοιπόν, τις διεθνείς τάσεις στον καφέ, ο όμιλος Segafredo συνεχώς εξελίσσεται, λανσάρει νέα προϊόντα, διευρύνει την γκάμα της λιανικής, δραστηριοποιείται στον speciality καφέ και ενστερνίζεται έναν «πράσινο» τρόπο ζωής λανσάροντας μεταξύ άλλων ενεργειών, μια ευρεία γκάμα καφέ σε βιοδιασπώμενες κάψουλες.
 
O Γενικός Διευθυντής Ευρώπης του ιταλικού ομίλου, αξιολογεί την ελληνική αγορά καφέ ως ποιοτική και γεμάτη προκλήσεις και μία από τις σημαντικότερες της Ευρώπης, με την αξία της κατανάλωσης να ανέρχεται σε περισσότερα από 3 δις€. ‘Αλλωστε, στόχος της Segafredo είναι να επαναπροσδιορίσει τη θέση της μεταξύ των κορυφαίων στην ελληνική αγορά, με ένα νέο και δυναμικό επενδυτικό πλάνο που εστιάζει στους ανθρώπους της εταιρίας, στις δραστηριότητες προβολής και προώθησης και στις after sales υπηρεσίες, ενώ το ίδιο δυναμικά θα κινηθεί με συνεργασίες και προϊόντα στο άμεσο μέλλον.
Στο ίδιο μήκος κύμματος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Segafredo Zanetti Ελλάς Α.Ε, Γιάννης Σφακιανάκης, αναφέρθηκε στη δυναμική πορεία της Segafredo που σύντομα θα της εξασφαλίσει μια από τις κορυφαίες θέσεις στην ελληνική αγορά.
     
(H Segafredo Zanetti Ελλάς Α.Ε είναι Τακτικό Μέλος του Ελληνο Ιταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας)
 
Στην 1η φωτο ο Γενικός Διευθυντής Ευρώπης του ιταλικού ομίλου Massimo Zanetti κος Georgio Boggero και στη φωτο νουμερο 2 ο Διευθύνων Σύμβουλος της Segafredo Zanetti Ελλάς Α.Ε κος Γιάννης Σφακιανάκης.

Τελευταία νέα