Τα μοναδικά Επιχειρηματικά Βραβεία για τους επαγγελματίες του χώρου του καφέ και της καφεστίασης, επιστρέφουν για 2η χρονιά, με στόχο να επιβραβεύσουν τους κορυφαίους του κλάδου.

Στα φετινά Coffee Business Awards θα απονεμηθούν 82 κατηγορίες βραβείων και 14 τιμητικές διακρίσεις, σε επιχειρήσεις και προσωπικότητες του κλάδου, σε επιχειρήσεις και προσωπικότητες του κλάδου, επαγγελματίες που η πορεία τους στο χρόνο έχει ταυτιστεί με την αναβάθμιση του προϊόντος του καφέ και της καφεστίασης, καθώς και σε νέα πρόσωπα που έχουν διακριθεί μέσα στην χρονιά.

Η Τελετή Απονομής θα διεξαχθεί στις 19.11.2020 ως LiveOn Hybrid Event

Πρόκειται για μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί με απόλυτη ασφάλεια, και πιστή εφαρμογή όλων των σχετικών υγειονομικών πρωτοκόλλων, συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο τόσο τη φυσική παρουσία όσο και την τεχνολογία!

Ένας περιορισμένος αριθμός προσκεκλημένων θα παρακολουθήσει με φυσική παρουσία το event(σε χώρο που θα ανακοινωθεί σύντομα) ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες που δίνονται από τις αρμόδιες αρχές και τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας για την προστασία της υγείας των συμμετεχόντων.

Ταυτόχρονα, η Τελετή Απονομής θα μεταδίδεται online, μέσα από τη LiveOn, την πλατφόρμα διοργάνωσης ψηφιακών συνεδρίων και εκθέσεων της ethosBUSINESS, επιτρέποντας σε μεγαλύτερο αριθμό ενδιαφερομένων από διάφορα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού να παρακολουθήσουν την εκδήλωση από την άνεση και την ασφάλεια του προσωπικού τους χώρου.

LiveOn experience

Η LiveOn, η πρώτη ολοκληρωμένη ελληνική διαδικτυακή πλατφόρμα διοργάνωσης ψηφιακών συνεδρίων και εκθέσεων που σχεδίασε και ανάπτυξε ο όμιλος εταιρειών ethosGROUP, έρχεται να καλύψει με τον πιο ιδανικό τρόπο τις σημαντικές και κρίσιμες επιχειρηματικές ανάγκες που προέκυψαν στην αγορά συνεδρίων, εκθέσεων και επαγγελματικών εκδηλώσεων από την πανδημία COVID-19.

LiveOn 300x10

Σχεδιασμένη για κάθε τύπο εκδήλωσης και πλήρως προσαρμόσιμη στις ανάγκες του πελάτη, η LiveOn μετασχηματίζει συνολικά την εκθεσιακή και συνεδριακή εμπειρία, προσφέροντας μοναδικές δυνατότητες επαγγελματικής δικτύωσης και στοχευμένης επιχειρηματικής προβολής, ακόμη και σε περίπτωση που η κατάσταση της πανδημίας περιορίσει ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες της φυσικής επαφής.

Το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Αθηνών θα στηρίξει και φέτος την προσπάθεια αυτή , και θυμίζουμε ότι υπό την αιγίδα του τελέστηκε η Τελετή Απονομής των Coffee Business Awards 2019.