Με το σύνθημα ΄΄Εξάγουμε περισσότερη Ελλάδα΄΄ το ‘Ελληνο Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας ενισχύει ακόμα περισσότερο την ελληνική εξωστρέφεια προς την ιταλική αγορά και δίνει τη δυνατότητα στα Μέλη του για αναζήτηση συνεργασιών και δικτύωσης στην αγορά της γείτονας χώρας. Με νέες τρόπους και ασφαλείς μεθόδους (που θα σας ανακοινώσουμε) θα μπορείτε να επικοινωνείτε εύκολα με τους Ιταλούς Συνεργάτες σας .

Το ‘Ελληνο Ιταλικό Επιμελητήριο της Αθήνας αποτελεί έναν από του βασικούς πυλώνες της ελληνικής εξωστρέφειας προς την Ιταλική Αγορά. Μη ξεχνάμε ότι η Ιταλία παραμένει ο Νο1 εξαγωγικός προορισμός για τα ελληνικά προ΄ι’όντα.

Το Ελληνο Ιταλικό Επιμελητήριο της Αθήνας είναι μέλος της Κεντρικής Ένωσης Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων της Ιταλίας ( Unioncamere) καθώς και της Κεντρικής Ένωσης Διμερών Ιταλικών Επιμελητηρίων (Assocamerestero) και αναγνωρισμένο από το ιταλικό και ελληνικό κράτος.

Για τις ελληνικές εταιρείες που επιθυμούν και ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για να διευρύνουν την εξαγωγική τους δραστηριότητα προς την ιταλική αγορά παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με τους συνεργάτες του ‘Ελληνο Ιταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας στο τηλέφωνο 210.7213209, στο mail: [email protected] ή inbox στη σελίδα μας στο facebook.