Η BLUE STAR FERRIES, μέλος της Attica Group, στο πλαίσιο του εορτασμού των 20 χρόνων λειτουργίας της, πραγματοποιεί Διεθνή Διαγωνισμό Animation για τη δημιουργία νέου τηλεοπτικού σποτ για τη μασκότ της εταιρείας, BLUESTARINO, σε συνεργασία με το Animasyros Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων.

Θέλοντας να ανταποδώσει την αγάπη και το θαυμασμό των μικρών επιβατών τόσο για τα πλοία της Εταιρείας, όσο και για τον παιδικό ήρωα BLUESTARINO, η BLUE STAR FERRIES μέσω διαγωνισμού, που θα πραγματοποιηθεί από τις 15 Απριλίου έως τις 31 Ιουλίου 2021, καλεί ταλαντούχους δημιουργούς Αnimation, εντός και εκτός Ελλάδας, να συμμετάσχουν με τις δημιουργικές τους προτάσεις για την παραγωγή ενός νέου, σύγχρονου τηλεοπτικού σποτ Αnimation, που θα ανταποκρίνεται στη δυναμική που έχει αναπτύξει ο ήρωας BLUESTARINO στη συνείδηση των παιδιών.
Η BLUE STAR FERRIES θεωρώντας ότι η ανάπτυξή της είναι συνυφασμένη με την πρόοδο και εξέλιξη της νησιώτικης Ελλάδας και των τοπικών κοινωνιών, αναβαθμίζει τη συνεργασία της με το Animasyros Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων, το κορυφαίο στη χώρα γεγονός για την τέχνη της εμψύχωσης (animation) κι ένα από τα 20 μεγαλύτερα φεστιβάλ του είδους παγκοσμίως, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Σύρο. Η φετινή διοργάνωση θα λάβει χώρα από τις 22 έως τις 26 Σεπτεμβρίου, με την πάγια υποστήριξη της BLUE STAR FERRIES ως χορηγού των ακτοπλοϊκών του μεταφορών.
Ο διαγωνισμός για το νέο τηλεοπτικό σποτ της μασκότ της εταιρείας, BLUESTARINO, ξεκινά στις 15 Απριλίου και θα διαρκέσει έως τις 31 Ιουλίου. Αναλυτικές πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Animasyros, www.animasyros.gr. Τα τελικά έργα θα επιλεγούν από επταμελή κριτική επιτροπή, που αποτελείται από εκπροσώπους του animation, της διαφήμισης και της BLUE STAR FERRIES. Τα βραβεία περιλαμβάνουν χρηματικό έπαθλο και ταξίδια και θα απονεμηθούν στο πλαίσιο του Animasyros κατά τις ημερομηνίες διεξαγωγής του.
Η συνεργασία της BLUE STAR FERRIES με το Animasyros έχει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό, καθώς πηγάζει από την κοινή επιθυμία των δυο φορέων να στηρίζουν και να συνεργάζονται με τις τοπικές κοινωνίες, αποδεικνύοντας ότι τα ελληνικά νησιά μπορούν να πρωτοπορούν και να συμβάλλουν σημαντικά στον πολιτισμό, την προστασία του περιβάλλοντος και την επιχειρηματικότητα.
H Attica Group δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES, HELLENIC SEAWAYS και AFRICA MOROCCO LINK με συνολικά 32 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 60 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια, μεταφέροντας πάνω από 7 εκατ. επιβάτες, 1 εκατ. Ι.Χ. οχήματα και 400.000 φορτηγά αυτοκίνητα ετησίως.