Η εταιρεία «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΡΟΝΑΣ Α.Ε.», ιδρύθηκε το 1983 από τον Γεώργιο Φρόνα και δραστηριοποιείται με επιτυχία στην κάλυψη των αναγκών όλων των φαρμακείων στα Δωδεκάνησα, σε φάρμακα, παραφαρμακευτικά προϊόντα, καλλυντικά και προϊόντα ευρείας κατανάλωσης.

Παράλληλα, έχει αναπτυχθεί ένα σημαντικό πελατολόγιο στον χώρο των καταστημάτων χονδρικής-λιανικής. Μέχρι σήμερα καλύπτονται συνολικά 770 σημεία πώλησης σε ολόκληρο το Νομό.

Από τον Οκτώβριο του 1995, συστάθηκε οργανωμένο τμήμα πωλήσεων το οποίο λειτουργώντας δυναμικά έχει συμβάλλει αποτελεσματικά στην διεύρυνση του εμπορικού αντικειμένου και την ανάπτυξη των πωλήσεων των συνεργατών μας.

Η Διοίκηση της «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΡΟΝΑΣ Α.Ε.»,  υλοποιώντας το εταιρικό όραμα, σχεδιάζει προσεκτικά, χωρίς προσπάθειες εντυπωσιασμού, όλες τις επιχειρηματικές κινήσεις

Στην τροχιά μιας σταθερής και επιτυχημένης αναπτυξιακής πορείας, η Διοίκηση κατευθύνει την εταιρεία για να ανταποκριθεί δυναμικά στις νέες προκλήσεις αλλά και να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά της, συνδυάζοντας αρμονικά τη δημιουργική σκέψη των ανθρώπων της με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί στον τομέα του φαρμάκου.

Η διοικητική αντίληψη της εταιρείας θεμελιώνει ένα εξαίρετο εργασιακό κλίμα, που βασίζεται στο σεβασμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Η επιχείρηση έχει κατορθώσει να κατοχυρώσει την αποκλειστική αντιπροσώπευση κορυφαίων εταιρειών των κλάδων δραστηριότητας και να διακριθεί στο πεδίο του τοπικού ανταγωνισμού. Η εταιρεία μας συγκαταλέγεται μεταξύ των 10 μεγαλύτερων εμπορικών εταιρειών στην Δωδεκάνησο.

Τα αντιπροσωπευόμενα προϊόντα διακρίνονται για την ποιότητά τους, τις αυστηρές προδιαγραφές παραγωγής τους, καθώς και για το εμπορικό τους σήμα.

Με στόχο την δυναμική διείσδυση στην αγορά και την ολοκληρωμένη κάλυψη των πελατών μας προμηθεύουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, από τα πιο «δυνατά» ονόματα της αγοράς .

Εισάγουμε, κατ’ αποκλειστικότητα, τα ιταλικά προϊόντα Feeling-Filax τα οποία διανέμονται σε όλη την Ελλάδα. Ευρεία γκάμα προϊόντων καλλυντικής περιποίησης μαλλιών και σώματος. Προϊόντα μανικιούρ-πεντικιούρ εξαιρετικής ποιότητας Solingen.

Η εταιρεία «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΡΟΝΑΣ Α.Ε.» είναι Τακτικό Μέλος του Ελληνο Ιταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας

 

www.fronas.gr