Η αθλητική εταιρεία PUMA μεταφέρει το γήπεδο στους δρόμους με τα γυαλιά της άνοιξης / καλοκαιριού 2020 συλλογής. Διαθέτει βελτιωμένες τεχνικές λεπτομέρειες στους σκελετούς, σχεδιασμένη να μεγιστοποιεί την ελευθερία του χρήστη στο γήπεδο, στο γυμναστήριο και στην καθημερινή ζωή. Προσφέροντας τις σειρές Heroes, Active και Sport style για γυαλιά ηλίου και οράσεως για τους ενήλικες, καθώς και την Junior συλλογή με γυαλιά ηλίου και οράσεως , που ξεχωρίζει με τα έντονα χρώματα της, όπως το κίτρινο και το πορτοκαλί.
 
H Heroes σειρά, επηρεασμένη καθαρά από την δεκαετία του 80 και το street style της εποχής, με υλικά όπως rubber, μέταλλα με ελάχιστο βάρος και σε έντονα χρώματα, μεταφέρει την τότε εποχή στο σήμερα .
PU0286S-004
Η Active σειρά συνδυάζει την ατμόσφαιρα της δεκαετίας του 90 και τη sport – casual εμφάνιση σε καθαρά και εύκολα σχήματα. Οι σκελετοί των γυαλιών είναι ενισχυμένοι, με υλικό rubber στους βραχίονες για βελτιστοποιημένη ευκολία στην όραση κατά την προπόνηση σε εξωτερικούς χώρους . Η συλλογή ηλίου, έχει τα ίδια χαρακτηριστικά στους σκελετούς, εμπλουτίζεται όμως με μοντέλα που διαθέτουν και polarized φακούς.
PU0265S-004
Η Sport style σειρά είναι εμπνευσμένη από τα ποτήρια ποδηλασίας της δεκαετίας του ’80 και με μια διάθεση για μόδα και άθληση .Οι γραμμές των γυαλιών εναρμονίζονται με τον σύγχρονο τρόπο ζωής και έχουν μια τάση στα ρετρό ρούχα. Παρουσιάζουν εκ νέου την τάση της μάσκας, όπου κατασκευάζεται με υλικά που ελαχιστοποιούν το βάρος της και την απογειώνει με τα νέα σχήματα.
PU0285S-003
Η Junior συλλογή δανείζεται στοιχεία από τα στυλ των ενηλίκων και παίζει με ευπροσάρμοστα σχήματα, φωτεινά χρώματα και κομψές αντιθέσεις.
PJ0039S-004 / PJ0041S-002
 
H συλλογή PUMA SS’20 διανέμεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Delux Hellas και διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα οπτικών.