Ο FENDI παρουσιάζει την Ανδρική Συλλογή Γυαλιών για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020, με νέα γυαλιά ηλίου και οράσεως που βασίζονται σε τολμηρές εκδοχές του χαρακτηριστικού λογότυπου FF του Οίκου, κομψές γεωμετρίες, σύγχρονο σχεδιασμό και έντονους χρωματικούς συνδυασμούς.
Παίζοντας με τολμηρές αρχιτεκτονικές και χρησιμοποιώντας ως βάση τα μεταλλικά σύρματα, τα Γυαλιά ηλίου και οράσεως FENDI GRID διαθέτουν ελαφρύ μεταλλικό πλαίσιο, που υπογραμμίζεται από χρωματικές αντιθέσεις ή το λογότυπο FF σε όλη την επιφάνεια των φακών ηλίου, ενώ το μοντέλο FENDIEYELINE 2.0 συνταιριάζει ιδανικά βασικές φόρμες σε ανοξείδωτο ατσάλι με σύγχρονο κυρτό σχεδιασμό, που αναδεικνύεται από το χαρακτηριστικό λογότυπο FF στις εξωτερικές πλευρές των φακών. Η σπορτίφ αίσθηση των γυαλιών ηλίουFENDIFABULOUS τονίζεται από τον υπερμεγέθη επίπεδο σχεδιασμό και το λογότυπο FF σε όλη την επιφάνεια των φακών, αποπνέοντας ένα σύγχρονο και ξεχωριστό ύφος.

FENDI GRID: Γυαλιά ηλίου FF M 0072/S και γυαλιά οράσεως FF M 0079

Ένα κεφάτο παιχνίδι γραμμών καθορίζει την αρχιτεκτονική των Γυαλιών FENDI GRID: τα τετραγωνισμένα γυαλιά ηλίου και το γεωμετρικό ύφος των γυαλιών οράσεως διαθέτουν εξαιρετικά
ελαφριά και κομψή κατασκευή, με δύο μεταλλικά σύρματα που διατρέχουν το μπροστινό τους μέρος σε χρωματική αντίθεση δημιουργώντας ένα απόλυτα σημερινό αποτέλεσμα. Οι βραχίονες των γυαλιών ηλίου έχουν σχεδιαστεί με κοφτές λεπτομέρειες που σχηματίζουν το «F», ενώ τα προσαρμοζόμενα επιρρίνια αποτελούν λειτουργική λεπτομέρεια που χαρίζει απόλυτη άνεση. Τα γυαλιά ηλίου FENDI GRID διατίθενται σε χρυσό με καφέ φακούς καλυμμένους με το λογότυπο FF, σκούρο μαυρισμένο ασημί με γκρι φακούς καλυμμένους με το λογότυπο FF, ασημί με πράσινους φακούς και μαυρισμένο ασημί με ασημί φακούς (μοντέλο FF M 0072/s). Τα γυαλιά οράσεως FENDI GRID διατίθενται σε χρυσό, μαυρισμένο ασημί/χακί και μαυρισμένο ασημί (μοντέλο FF M 0079).

 

FENDI FABULOUS: Γυαλιά ηλίου FF M0076/G/S

Τα γυαλιά ηλίου FENDI FABULOUS διαθέτουν υπερμεγέθη, επίπεδο και εξαιρετικά ελαφρύ σχεδιασμό, που τονίζεται από την καθρεπτέ επίστρωση των φακών με το λογότυπο FF. Ο εμβληματικός σχεδιασμός του τριγωνικού βραχίονα ερμηνεύεται με μια πιο τολμηρή προσέγγιση, με ματ ακροβραχιόνιο σε χρωματική αντίθεση, προσθέτοντας έναν παιχνιδιάρικο τόνο στο μοντέλο. Τα προσαρμοζόμενα επιρρίνια και τα ακροβραχιόνια με ελαστικό τελείωμα αποτελούν λεπτομέρειες που προσφέρουν απόλυτη άνεση σε αυτόν τον σύγχρονο σχεδιασμό. Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει ματ ελαστικοποιημένους τόνους συνδυασμένους με φακούς σε καθρεπτέ αποχρώσεις: μπλε με μπλε ασημί φακούς, σκούρα ταρταρούγα με καφέ φακούς και μπεζ με πράσινους ασημί φακούς (μοντέλο FF M 0076/G/S).