Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενθαρρύνει τον προγραμματισμό του ταξιδιού σας με μεμονωμένες ή συνδυασμένες προσφορές για μειωμένες τιμές εισιτηρίων. Με έγκαιρη και ηλεκτρονική κράτηση, αλλά και κράτηση μετ’ επιστροφής εισιτηρίων, οι μειώσεις των τιμών των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:

 

α) Ο επιβάτης που αγοράζει εισιτήριο σε προγενέστερο χρόνο από την ημέρα αναχώρησης της αμαξοστοιχίας με βάση την ισχύουσα τιμολογιακή πολιτική της ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει σημαντικές εκπτώσεις επί της τιμής του εισιτηρίου. Πιο συγκεκριμένα οι εκπτώσεις ανάλογα με το χρόνο προαγοράς του εισιτηρίου είναι οι ακόλουθες:

 

15% έκπτωση: Ισχύει για έκδοση εισιτηρίου εξήντα (60) ημέρες*24 ώρες πριν το προγραμματισμένο δρομολόγιο

10% έκπτωση: Ισχύει για έκδοση εισιτηρίου τριάντα (30) ημέρες*24 ώρες πριν το προγραμματισμένο δρομολόγιο

5% έκπτωση: Ισχύει για έκδοση εισιτηρίου δέκα πέντε (15) ημέρες*24 ώρες πριν το προγραμματισμένο δρομολόγιο

β) Ο επιβάτης που αγοράζει εισιτήριο μέσω χρήσης των εφαρμογών έκδοσης εισιτηρίων από κινητό τηλέφωνο, έχει μείωση κατά 10% επί της τιμής του εισιτηρίου (η συγκεκριμένη προσφορά διατίθεται για περιορισμένο χρονικό διάστημα).

Η έκπτωση 10% δίδεται σε εισιτήρια ολόκληρης τιμής, σε φοιτητικά εισιτήρια (έκπτωσης 25%) και εισιτήρια νέων (12 έως 24 ετών).

 

Η έκπτωση 10% για εκδόσεις τίτλων μεταφοράς μέσω χρήσης εφαρμογών από κινητά τηλέφωνα χορηγείται για τις διαδρομές, οι οποίες εμφανίζονται αντίστοιχα μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικής έκδοσης του εισιτηρίου.

 

γ) Επιπλέον μείωση κατά 20% επί της τιμής έχει ο επιβάτης που αγοράζει εισιτήριο μετ’ επιστροφής (έκπτωση μετ’ επιστροφής δίδεται σε εισιτήρια που δεν περιέχουν άλλη έκπτωση, σε επιβάτες άνω των 65 ετών και σε στρατεύσιμους/στρατιωτικούς. Η έκπτωση μετ’ επιστροφής δίδεται πάντοτε σε εισιτήρια με κλειστή ημερομηνία επιστροφής).

 

Οι εκπτώσεις εφαρμόζονται διαδοχικά όταν είναι περισσότερες της μίας.

Σε κάθε περίπτωση η συνολική μείωση τιμής λόγω των παρεχόμενων εκπτώσεων δεν θα μπορεί να ξεπερνά το 40% της αρχικής τιμής του εισιτηρίου.

 

Οι ανωτέρω εκπτώσεις δεν ισχύουν για τις κάτωθι διαδρομές, όπου ισχύουν ειδικές εκπτώσεις:

 

Προαστιακές Γραμμές  Αθηνών, συμπεριλαμβανομένης και της ζώνης ΟΑΣΑ

Η Προαστιακή Γραμμή της Πάτρας ( Γραμμή Άγιος Βασίλειος – Άγιος Ανδρέας)

Η τοπική Γραμμή Λαμίας (Γραμμή Λιανοκλάδι – Στυλίδα)

Η Προαστιακή Γραμμή Λάρισας (Γραμμή Θεσσαλονίκη – Λάρισα – Παλαιοφάρσαλος)

Η  Γραμμή Πάτρα – Κιάτο – Αθήνα – Πειραιάς – Αεροδρόμιο

Η τοπική Γραμμή Καλαμπάκας (Γραμμή Καλαμπάκα – Παλαιοφάρσαλος.

Η τοπική Γραμμή Κατάκολο – Πύργος – Ολυμπία

Η τοπική Γραμμή Διακοπτό – Καλάβρυτα.

Η Γραμμή Θεσσαλονίκη -Έδεσσα – Φλώρινα.

Η τοπική Γραμμή Άνω Λεχώνια – Μηλιές.

 

 

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε  από το 2017 έχει ενταχθεί στον ιταλικό όμιλο FSI (Ferrovie dello Stato Italiane Group)  την τρίτη μεγαλύτερη σιδηροδρομική εταιρεία στην Ευρώπη και δραστηριοποιείται ήδη στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ολλανδία και τη Βρετανία.

 

Η εταιρεία ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. είναι Μέλος Στήριξης του Ελληνο Ιταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας