6η Διοργάνωση MEAT & GRILL DAYS - DAIRY EXPO - FROZEN FOOD

6η Διοργάνωση 2018
MEAT & GRILL DAYS - DAIRY EXPO - FROZEN FOOD
Μεγαλύτερες από κάθε άλλη φορά

Με μεγάλη μας χαρά σας ενημερώνουμε για το έντονο ενδιαφέρον της αγοράς για την 6η διοργάνωση της 3πλης έκθεσης για το κρέας και τα προϊόντα του, τη γαλακτοκομία και την τυροκομία και τα Food Logistics. Με διετή χαρακτήρα και ανανεωμένο περιεχόμενο οι εμπορικές αυτές εκθέσεις δίνουν ραντεβού στο Metropolitan Expo στις 10-12 Νοεμβρίου 2018. Περισσότεροι από 220 εκθέτες από όλη την Ελλάδα και 20.000 επαγγελματίες επισκέπτες θα δώσουν το «παρών» στο σημαντικότερο εκθεσιακό γεγονός που αφορά στους παραπάνω επιχειρηματικούς κλάδους.

Εάν δραστηριοποιείστε στον χώρο του κρέατος, της γαλακτοκομίας & τυροκομίας και των Food Logistics δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας με εκθεσιακό περίπτερο και εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να διευρύνετε το πελατολόγιο σας με νέους πελάτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό που αναζητούν συνεργάτες και θέλουν να επενδύσουν.

Παρακάτω θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για τη συμμετοχή σας, την κάτοψη του εκθεσιακού χώρου με τα περίπτερα καθώς και τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο 3ήμερο της έκθεσης.

ΚΑΤΟΨΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ
Για να κατεβάσετε την κάτοψη του εκθεσιακού χώρου πατήστε 


Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210 9010040 ή στείλτε μας email στο info@omind.gr
ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ