Κ.ΤΣΑΛΕΡΑΣ BIOMHXANIA ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ

Η εταιρεία ιδρύθηκε το έτος 1967 από τους κ. Χρ. Καυχίτσα – Κων/νο Τσαλέρα & Αντ. Χριστοδουλάκη.Η πείρα των ιδρυτών να αγοράζουν, να παράγουν και να πουλούν τα προϊόντα της βοήθησε καταλυτικά στην ανάπτυξη της εταιρείας.

Σήμερα η εταιρεία διαθέτει σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις 6.000 τ.μ. σε ιδιόκτητο χώρο 20 στρεμμάτων επί της Λεωφ. Μαρκοπούλου στο Κορωπί Αττικής καθώς και υπερσύγχρονο και άριστο καινούριο εξοπλισμό Γερμανικής τεχνολογίας για την παραγωγή των προϊόντων της. Ήτοι, σκληρούς σωλήνες από χλωριούχο πολυβινύλιο (U.PVC) για έργα ύδρευσης και υπονόμων και για κτηριακή αποχέτευση.

Ακόμη μεγαλύτερη πείρα η εταιρεία διαθέτει για την παραγωγή ευκάμπτων (μαλακών) σωλήνων τους οποίους κατασκευάζει σε όλες τις διατομές καθώς και σε 20 διαφορετικούς τύπους και ποιότητες, ώστε να καλύπτουν εφαρμογές ενός ευρέως φάσματος για οικιακή, αγροτική και βιομηχανική χρήση.

Δύναται δε να παράγει οποιονδήποτε τύπο σωλήνος ή άλλον τύπο μαλακού προϊόντος (προφιλέ) κατόπιν παραγγελίας.

Η εταιρεία Κ. Τσαλέρας Α.Ε. διαθέτει πιστοποιητικό ποιότητος DIN EN ISO 9001:2000. Τα προϊόντα της είναι άριστα ποιοτικά, έχουν πολύ καλή φήμη στην αγορά και τα εξάγει παγκοσμίως σε 20 και πλέον χώρες.

Κατηγορίες Προϊόντων

SPIRAFLEX ,ΕΥΚΑΜΠΤΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ,ΕΥΚΑΜΠΤΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ,ΜΑΝΙΚΕΣ,ΣΚΛΗΡΟΙ ΣΩΛΗΝEΣ PVC

 

Επικοινωνία

2o ΧΛΜ. ΛΕΩΦ. ΠΑΙΑΝΙΑΣ-ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΟΡΩΠΙ, 194 00
t. +30 210 6645601-4
f. +30 210 6645605
info@tsaleras.gr
www.tsaleras.gr