Παρουσίαση Alitalia

 

 

“H Alitalia είναι ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας της Ιταλίας.  Διαθέτει έναν από τους πιο σύγχρονους στόλους στον κόσμο, αποτελούμενο  από 123 αεροσκάφη.

Το  δίκτυο της  Alitalia κατά τη διάρκεια της  χειμερινής περιόδου 2017/2018 επεκτείνεται σε  20 προορισμούς στην Ιταλία  και σε 54 προορισμούς στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Βόρεια Αφρική, Βόρεια & Κεντρική Αμερική, Νότια Αμερική και  Άπω Ανατολή.

Η Alitalia πραγματοποιεί 3 καθημερινές απευθείας πτήσεις  από Αθήνα για Ρώμη. Από την Ρώμη, χάρη στις άνετες  ανταποκρίσεις ,  οι επιβάτες   μπορούν να ταξιδέψουν και σε άλλους ιταλικούς προορισμούς και στον υπόλοιπο κόσμο.

Επίσης  η Alitalia συνδέει  την Αθήνα με το Τελ Αβίβ με απευθείας πτήση.  Οι βολικές ώρες του δρομολογίου δίνουν την δυνατότητα  και για αυθημερόν ταξίδια στο Τελ Αβίβ.

                                                                              

Η Alitalia  θα εγκαινιάσει στις  29 Οκτωβρίου 2017 μία νέα απευθείας πτήση Ρώμη– Νέο Δελχί,  που  θα  πραγματοποιείται καθημερινά  για  όλη την χειμερινή περίοδο, μέχρι τις 24 Μαρτίου 2018. Επιπλέον,  στις 31 Οκτωβρίου 2017 θα εγκαινιάσει  την πρώτη της απευθείας πτήση Ρώμη – Μάλε (Μαλδίβες)   που θα πραγματοποιείται τρείς φορές την εβδομάδα για όλη την χειμερινή περίοδο, μέχρι τις 24 Μαρτίου 2018. Τα 2 αυτά νέα δρομολόγια εξασφαλίζουν άνετες συνδέσεις από Αθήνα.”