Μεγάλη στρατηγική συνεργασία του City unity College με το πανεπιστήμιο Bari Aldo Moro

Την 26/09/2017, στις εγκαταστάσεις του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου,   παρουσιάστηκε η συνεργασία του City unity College με το Πανεπιστήμιο Bari Aldo Moro της Ιταλίας, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση με συμμετέχοντες εξέχουσες προσωπικότητες του ακαδημαϊκού, επιστημονικού και πολιτικού κόσμου.
Ομιλητές ήταν οι κ.κ. Ιωάννης Τσαμίχας, Πρόεδρος Δ.Σ του Επιμελητηρίου,  Angelo Cacca,Deputy Rector του Πανεπιστημίου BARI ALDO MORO, Prof. Francesco Inchingolo, Head of Dentistry, Χάρης Γερονικόλας, Πρόεδρος του Αραβοελληνικού Επιμελητηρίου και  του City Educational Group και ο Γεώργιος Γκάμαρης, Πρόεδρος της Image World Group.

Την εκδήλωση άνοιξε ο κος Χάρης Γερονικόλας, ο οποίος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του επισήμανε την καινοτομία και τα οφέλη των προγραμμάτων αυτών, εφόσον μέρος τους πραγματοποιείται στην Ελλάδα, περιλαμβάνοντας θεωρητική αλλά και κλινική εκπαίδευση.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας θα προσφέρονται και διεθνή αγγλόφωνα master από το πανεπιστήμιο Bari Aldo Moro της Ιταλίας.

Οι ενάρξεις των παραπάνω προγραμμάτων θα πραγματοποιηθούν εντός Οκτωβρίου 2017.
Τα προσφερόμενα προγράμματα είναι:
Master in advanced oral Surgery & Implantology, Master in Aesthetics Medicine in Dental Science, Master in Aesthetics Medicine in Medical Science, Master for Oral – Medical Surgeon Assistant and OR Assistant, MBA in Health Studies & Service.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Πανεπιστήμιο Ιατρικής στο Bari Aldo Moro ιδρύθηκε το 1925 και από το 2012 προσφέρει τα προγράμματα σπουδών του και στην Αγγλική γλώσσα, προσελκύοντας σπουδαστές υψηλού επιπέδου από όλο τον κόσμο.

Περισσότερες πληροφορίες: Καρύτση 1 & Κολοκοτρώνη, Σύνταγμα, Αθήνα,
Τ. 2103243222