Επιχειρηματική συνάντηση - αναζήτηση συνεργασίας από την εταιρεία FRANCO CAFFE'

To Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας παρουσιάζει την:

FRANCO CAFFE’

www.francocaffe.it

                                     

Η εταιρεία FRANCO CAFFE’  ξεκίνησε ως καφεκοπτείο την δεκαετία του  ’50 στην πόλη του TREVISO,
Μετά την αλλαγή της ιδιοκτησίας στης αρχές του 2000, το καφεκοπτείο έχει επεκταθεί για να αναπτύξει την παραγωγή και την πώληση των ιστορικών  μειγμάτων καφές του , διατηρώντας παράλληλα την επιθυμία να προσφέρει άριστη ποιότητας  espresso.

Εκτός από την Ιταλική αγορά, η  FRANCO CAFFE’ είναι πάρων και σε περισσότερες από 20 χώρες του κόσμου με μεγάλη προσοχή στις ανάγκες του κάθε πελάτη, χάρη  επίσης στην πιστοποίηση βιολογικών προϊόντων.

Η Franco Caffe έχει μεγάλη ευελιξία στο να δημιουργήσει μοναδικά μείγματα καφέ, με ιδικά χαρμάνια και σε διαφορετικές συσκευασίες (από την κλασική μορφή  1 kg έως αλεσμένο καφέ σε βάζο μέχρι μια ποικιλία από κάψουλες συμβατές  με συστήματα Lavazza, Nespresso ή Caffitaly), επίσης έχει την δυνατότητα να παράγει και για τρίτους (  private label).

Προϊόντα :

Καβουρδισμένοι κόκκοι καφέ σε  συσκευασίες 1kg σε πάνω από 10 μείγματα ( και ΒΙΟ και Fairtrade)
Αλεσμένος καφές σε συσκευασία των 250 gr σε κουτί (επίσης ΒΙΟ και Fairtrade)  - Αλεσμένος καφές σε 250 gr σε ένα βάζο
Καψουλες σε  χαρτί ESE 44 mm( και ΒΙΟ και Fairtrade)
• Συμβατές κάψουλες  Lavazza Espresso Point, Lavazza BLUE, Lavazza A Modo Mio, DOLCE GUSTO , CAFFITALY , NESPRESSO (συμπεριλαμβανομένων ΒΙΟ και Fairtrade)
Πράσινο αλεσμένο καφέ

H εταιρεία αναζητά νέους εμπορικούς συνεργάτες για την Ελλάδα  ( κατά προτίμηση εισαγωγείς, διανομείς, χονδρεμπορους κτλ.) και για τον λόγο  αυτό θα πραγματοποιήσει επιχειρηματικές συναντήσεις και θα παρουσιάσει τα προϊόντα της
στην έδρα του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου  της Αθήνας
(Μάρνη & Αβέρωφ 4, Αθήνα)  την

ΤΡΙΤΗ 30 ΜΑΙΟΥ 2017 ( 09.00 – 16.30)

Για την καλύτερη οργάνωση και εξυπηρέτησή σας, σας προσκαλούμε να  καλέσετε στο τηλ. 210. 7213209 κα. BREVETTI SABRINA για να σας ορίσει προσωπικό ραντεβού ή να στείλετε το παρόν συμπληρωμένο στο  φαξ  210.7213212.

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (μέχρι  24/05/2017)

WORKSHOP

ΕΤΑΙΡEΙΑ...................................................................................................................

             ΤΗΛΕΦΩΝΟ & ΦΑΞ .................................................................................................

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ……………………………………………………………………

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ :

.................................................................................................................................