ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ INGROUP

Η εταιρεία ανθρώπινου δυναμικού και trade marketing INGROUP ανανεώνει την εταιρική της ταυτότητα και παρουσιάζει το νέο της λογότυπο.
Η ευελιξία, το προκαθορισμένο κόστος και οι ολοκληρωμένες λύσεις αποτελούν πάγια ανάγκη των εταιρειών που αναπτύσσονται σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο  περιβάλλον.
Ο ιδρυτής  και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Ν. Παπαλάμπρου επισημαίνει : «Εδώ και 17 χρόνια προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις υψηλού επιπέδου, που απαντούν στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας. Ο συνδυασμός των υπηρεσιών μας  και η παροχή εξειδίκευσης στους τομείς  Human Resources, Outsourcing και  Trade Marketing αποτελούν καινοτομία για την ελληνική αγορά.
Η νέα εταιρική  ταυτότητα και το νέο λογότυπο απεικονίζουν αυτά που πρεσβεύουμε: την εμπιστοσύνη, την καινοτομία, το  σεβασμό και τη βαθιά πεποίθησή μας  ότι τόσο τα στελέχη μας όσο και οι πελάτες μας είναι συνεργάτες στην επίτευξη των κοινών μας στόχων.
Με το βλέμμα στραμμένο στο αύριο δίνουμε νέες δυνατότητες στους πελάτες μας, εμπλουτίζουμε τις υπηρεσίες μας και προχωράμε στο επόμενο βήμα της INGROUP»
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας : www.ingroup.gr
 

Λίγα λόγια για την INGROUP:
[Η INGROUP αποτελεί έναν αμιγώς ελληνικό όμιλο εταιρειών που εδώ και 17 χρόνια παρέχει πρωτοποριακά εργαλεία και καινοτόμους μεθόδους δράσης στους τομείς του Human Resource, του Outsourcing και του Trade Marketing. Η κατάκτηση ηγετικής θέσης στο χώρο της είναι αποτέλεσμα της βαθιάς γνώσης των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της ελληνικής κοινωνίας και των ξεχωριστών αναγκών της ελληνικής αγοράς. Η εξειδικευμένη γνώση των στελεχών της, η αξιοπιστία της και η ταχύτητα ανταπόκρισης με αποτελεσματικές λύσεις είναι ο λόγος που την εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια τόσο οι ελληνικές όσο και οι πολυεθνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.]

Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε, παρακαλώ επικοινωνήστε με την Ελένη Μπέλλου
Τηλ 210 8210555 (εσωτ. 134)