ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ :Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΟ'Ι'ΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟ,ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΗΠΟ

 

Είμαστε η κορυφαία ελληνική επιχείρηση με ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων για τον αγρό, το δάσος, τον κήπο και τα πάρκα. Η δραστηριότητά μας επεκτείνεται και στον χώρο των δομικών μηχανημάτων. Συνεργαζόμαστε με περισσότερα από 23 διεθνή εργοστάσια και διαθέτουμε πάνω από 40.000 προϊόντα μέσω 1.800 επιλεγμένων καταστημάτων.


Οραματιζόμαστε έναν κόσμο, στον οποίο θα μπορούμε όλοι να ζούμε σε αρμονία με τη φύση και να απολαμβάνουμε τα αγαθά από την καλλιέργεια της γης και τους χώρους πρασίνου.

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε ποιοτικά προϊόντα κορυφαίας τεχνολογίας, φιλικά προς τον χρήστη και το περιβάλλον, τα οποία θα κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και την εργασία μας πιο αποτελεσματική.

Η αποστολή μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τους ανθρώπους μας, την υποστήριξη στο επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών μας, την ικανοποίηση του τελικού καταναλωτή και τη συμβολή μας στη φροντίδα του φυσικού περιβάλλοντος.

Το 1962 o Παντελής Μ. Παπαδόπουλος, με μόνο εφόδιο τη διορατικότητα και την τόλμη, ξεκινάει να ταξιδέψει με το τρένο από την Αθήνα στη Σουηδία, με τον φιλόδοξο στόχο να αναλάβει την αντιπροσωπεία της εταιρίας Husqvarna.

Η δυναμική του παρουσία έπεισε την εταιρία να βγει για πρώτη φορά εκτός των συνόρων της Σκανδιναβίας και έτσι τον Δεκέμβριο του 1962 ο Παντελής Μ. Παπαδόπουλος έγινε ο πρώτος αντιπρόσωπος μηχανημάτων Husqvarna παγκοσμίως. Η πρώτη παραγγελία ήταν μόλις 20 αλυσοπρίονα, τα οποία μια ολιγάριθμη, αλλά παθιασμένη ομάδα ανθρώπων δειγμάτισε σε επαγγελματίες δασοκόμους σε όλη τη χώρα. Το πραγματικό ταξίδι είχε μόλις ξεκινήσει.

Τα τελευταία 57 χρόνια η εταιρία διαγράφει μια εξαιρετικά ανοδική πορεία και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο της. Σήμερα, η δεύτερη γενιά, με τους Παντελή Π. Παπαδόπουλο και Αλέξανδρο Π. Παπαδόπουλο, συνεχίζει με την ίδια όρεξη και επιχειρηματική τόλμη. Η πολύχρονη εμπειρία και οι αξίες που ανέδειξαν την εταιρία συνδυάζονται πλέον με νέες ιδέες και σύγχρονες επιχειρηματικές τακτικές που προδιαγράφουν ένα ευοίωνο μέλλον.

  ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΔΑΣΟΥΣ

 ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΓΡΟΥ

 ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΚΗΠΟΥ & ΠΑΡΚΩΝ

Π. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ
Λ. Αθηνών 92, Τ.Κ. 10442, Αθήνα
Βρείτε μας στον χάρτη
Τηλ: +30 210 51 93 100
Fax: +30 210 51 93 105

www.papadopoulos.com.gr