ΝΕΑ

22
ΜΑΡ

Belsis: ρολόγια Hoops

Hoops: Ένα ρολόι… κόσμημα! Όμορφα, προκλητικά, μοδάτα και μοναδικά! Η belsis co εξασφάλιζε και παρουσιάζει σε Ελλάδα & Κύπρο τα ρολόγια Hoops!
Κομψά, λαμπερά, με ιδιαίτερα χρώματα σε πρωτότυπο σχέδιο που αναδεικνύει το στυλ σας!

22
ΜΑΡ

Belsis: ρολόι Fantasy της Tendence

Με χρωματικούς συνδυασμούς εμπνευσμένους από κοκτέιλ, παιχνιδιάρικο και δυναμικό σχεδιασμό, το κάθε ρολόι Fantasy της Tendence, έχει τη δική του ξεχωριστή εμφάνιση. Η σειρά Fantasy αντανακλά ξεκάθαρα τη φιλοσοφία Tendence που δίνει έμφαση στην ελεύθερη έκφραση και τη μοναδικότητα.

22
ΜΑΡ

Praevid: Retail Marketing Experts

Η επιχειρηματική δραστηριότητα της Praevid ξεκίνησε το 1997 έχοντας ως στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών του σύγχρονου marketing για άμεση επικοινωνία με τον καταναλωτή.

20
ΜΑΡ

Moto Guzzi: Δωρεάν παροχή της 2ετούς επέκτασης εγγύησης

Η Piaggio Hellas για μια ακόμη φορά, όπως πάντα, βρίσκεται στο πλευρό των καταναλωτών. Σε συνέχεια της προσπάθειας βελτιστοποίησης της λειτουργίας της, με κύριους στόχους την ανάπτυξη και ενδυνάμωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, ανακοινώνει την δημιουργία μίας νέας υπηρεσίας που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τον πελάτη της MOTO GUZZI.

20
ΜΑΡ

Stathis Samantas: Welcome new member !

Ο Στάθης Σαμαντάς σχεδιάζει παπούτσια.
Γεννημένος το 1978 στην Αθήνα, σπούδασε βιομηχανικό σχέδιο στον ΑΚΤΟ. Μέσα στα τέσσερα δημιουργικά χρόνια της σχολής φάνηκε στο σχέδιο του ή διαφορετικά “στο μολύβι του” όπως λένε, αυτό που πάντα είχε μέσα του και το οποίο έψαχνε το κατάλληλο έδαφος για να ανθίσει.
Το πάθος του για το σχεδιασμό παπουτσιών.

19
ΜΑΡ

De'Longhi: Welcome new member !

Η De’Longhi είναι μια από τις πιο γνωστές Ιταλικές εταιρείες με παγκόσμια αναγνώριση στο χώρο των μικρών οικιακών συσκευών. Με ρίζες στις αρχές του προηγούμενου αιώνα η παραδοσιακή οικογενειακή επιχείρηση ξεκίνησε την δραστηριότητά της με έδρα την πόλη Treviso.

12
ΜΑΡ

Ημερίδα για την ασφαλή παραγωγή προϊόντων από μικρές γαλακτομικές επιχειρήσεις

Για την άμεση και αποτελεσματικότερη εκπαίδευση των μελών του, το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network, και ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) διοργανώνουν σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση ΕΦΕΤ Πελοποννήσου, την Περιφέρεια και τα Επιμελητήρια της Περιφέρειας Πελοποννήσου ενημερωτική εκδήλωση για την Ασφαλή Παραγωγή των Προϊόντων από μικρές γαλακτοκομικές επιχειρήσεις.

09
ΜΑΡ

Ιταλική κοινοβουλευτική αλληλεγγύη στην Ελλάδα

Την αλληλεγγύη της στην Ελλάδα εξέφρασε η ιταλική κοινοβουλευτική «τρόικα» που πραγματοποίησε επίσκεψη στην Αθήνα.

09
ΜΑΡ

Επίσκεψη τουριστικών πρακτόρων στην Αρκαδία

Με κύριο χαρακτηριστικό την συνέργεια των φορέων ιδιωτικού τομέα (ξενοδόχοι, ένωση ξενοδόχων) και των δήμων Τρίπολης και Γορτυνίας, ολοκληρώθηκε η επίσκεψη των τουριστικών πρακτόρων από όλη την Ελλάδα, στο Νομό Αρκαδίας

07
ΜΑΡ

Ψευδαισθησιακά τοπία απόδρασης από την Μαρία Κομπατσιάρη

Η Μαρία Κομπατσιάρη σας προσκαλεί σε έκθεση στην Γκαλερί της Λόλας Νικολάου

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΟΙΝΟΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
PHOTO GALLERY
VIDEO GALLERY
USEFUL LINKS

Βρείτε μας στο Χάρτη