ΝΕΑ

02
ΑΠΡ

Έκθεση ΙΟΒΕ για την Ελληνική Οικονομία 1/2012

Το ΙΟΒΕ εκδίδει την πρώτη έκθεσή του για το 2012, στο πλαίσιο των περιοδικών επισκοπήσεων της ελληνικής οικονομίας. Η δημοσίευσή της πραγματοποιείται σε μια περίοδο καμπής για τη δημοσιονομική προσαρμογή της Ελλάδας, καθώς ολοκληρώθηκαν πρόσφατα οι διαπραγματεύσεις για την ανταλλαγή των ελληνικών ομολόγων

29
ΜΑΡ

Ιταλία: Βελτίωση του δείκτη καταναλωτικής εμπιστοσύνης

Η ιταλική καταναλωτική εμπιστοσύνη βελτιώθηκε απροσδόκητα το Μάρτιο, καθώς οι πολίτες της τρίτης μεγαλύτερης οικονομίας της ευρωζώνης έγιναν πιο αισιόδοξοι για την προσωπική τους κατάσταση, σύμφωνα με τα στοιχεία της στατιστικής υπηρεσίας Istat.

29
ΜΑΡ

Ιταλία: Άνοδος της επιχειρηματικής εμπιστοσύνης το Μάρτιο

Ο δείκτης ιταλικής επιχειρηματικής εμπιστοσύνης σημείωσε άνοδο το Μάρτιο, καθώς οι προοπτικές για την παραγωγή βελτιώθηκαν, ανακοίνωσε η στατιστική υπηρεσία Istat. Ο δείκτης εμπιστοσύνης στον επιχειρηματικό κλάδο σημείωσε άνοδο στις 92,1 μονάδες το Μάρτιο από τις 91,7 μονάδες το Φεβρουάριο, ανακοίνωσε η Istat, επισημαίνοντας ότι τα στοιχεία του προηγουμένου μήνα έχουν αναθεωρηθεί ανοδικά από το 91,5.

28
ΜΑΡ

Βιομηχανία Ζυμαρικών Ήλιος

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ‘ΗΛΙΟΣ’ ιδρύθηκε το 1932 στην Ελευσίνα και το 1934 μεταφέρθηκε στο κέντρο της Αθήνας σε ιδιόκτητο εργοστάσιο, στην οδό Γιατράκου στο Μεταξουργείο, εκεί όπου σήμερα στεγάζεται το 1ο ΕΠΑΛ ΑΘΗΝΩΝ.

27
ΜΑΡ

Μαρία Κομπατσιάρη: Έκθεση για τους Γιατρούς του Κόσμου

Έκθεση του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Βορείου Ελλάδος θα φιλοξενηθεί από τις 2-8 Απριλίου 2012 στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης με σκοπό την διάθεση μέρους των εσόδων στους Γιατρούς του Κόσμου.

27
ΜΑΡ

Chef στον Αερα με τον αέρα καινοτομίας της Hotpoint

Η μαγειρική εκπομπή «Chef στον αέρα» με παρουσιάστρια την Ελένη Ψυχούλη έρχεται για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν καθημερινά στις 17.00 από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, για να μας εντυπωσιάσει με ξεχωριστές συνταγές με την υπογραφή των εντοιχιζόμενων ηλεκτρικών συσκευών Hotpoint.

27
ΜΑΡ

To MPD Club για τους μικρούς του φίλους

Αφιερωμένα στο παιδί, θα είναι τα δύο επόμενα κυριακάτικα πρωινά στην παραλία του Π. Φαλήρου. Συγκεκριμένα την Κυριακή 1/4 και την Κυριακή 8/4 συνεργάτες του mpdclub θα βρίσκονται στην παιδική χαρά του πάρκου Φλοίσβου, στην παραλία του Π. Φαλήρου έτοιμοι να υποδεχτούν τα παιδιά και τους γονείς τους.

27
ΜΑΡ

Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τα Αρκαδικά Προϊόντα

Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο παρουσιάστηκαν τα Αρκαδικά Προϊόντα, σε αποστολή που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network, στην έκθεση ελληνικών προϊόντων ονομασίας προέλευσης (Π.Ο.Π) που πραγματοποιήθηκε 19-23 Μαρτίου στις Βρυξέλες.

26
ΜΑΡ

Το κόσμημα κοσμεί τη ζωή μας

Aνακαλύψτε το στα χειροποίητα κοσμήματα με την υπογραφή της σχεδιάστριας Αναστασίας και την εγγυήση ποιότητας του "οίκου" τέχνη & κόσμημα
 

23
ΜΑΡ

Ιωάννης Τσαμίχας - Βραβείο Bartolo Longo alla Carità 2012

O Πρόεδρος του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου της Αθήνας κος Ιωάννης Τσαμίχας βραβεύεται στις 26 Μαρτίου με το βραβείο " Bartolo Longo alla Carità 2012 "  για την συνεργασία και την ανάπτυξη των χωρών της Μεσογείου

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΟΙΝΟΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
PHOTO GALLERY
VIDEO GALLERY
USEFUL LINKS

Βρείτε μας στο Χάρτη