ΝΕΑ

07
ΙΟΥΝ

3o Χρυσό Πανευρωπαϊκό Βραβείο Eπιχειρηματικής Ηθικής στην Ideals

Για 3η συνεχόμενη χρονιά το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Επιχειρηματικής Ηθικής (European Business Ethics Network), απένειμε στην Ideales το χρυσό ευρωπαϊκό βραβείο (Gold BEE Award) για την τήρηση του Κώδικα Αξιών Επιχειρηματικής Ηθικής.

07
ΙΟΥΝ

Η Enel Green Power Hellas γιορτάζει την Παγκόσμια ημέρα ανέμου στην νότια Εύβοια

Στις 9 και 10 Ιουνίου, η Enel Green Power Hellas (EGPH) σε συνεργασία με το Ίδρυμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Global Kiter Foundation, πρόκειται να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Ανέμου 2012 μέσα από μία σειρά εκδηλώσεων που απευθύνονται σε μαθητές δημοτικών σχολείων της Νότιας Εύβοιας.

 

05
ΙΟΥΝ

Πρόσκληση: Μεταφράζοντας τραγούδια του Διονύση Σαββόπουλου στην ιταλική γλώσσα

O Πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών καθηγητής Θεοδόσης Πελεγρίνης και η Πρόεδρος του Τμήματος Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας καθηγήτρια Στέλλα Πριόβολου σας προσκαλούν σε εκδήλωση με θέμα:

04
ΙΟΥΝ

Πρόσκληση σε συνέντευξη τύπου

Στα πλαίσια της επικοινωνίας των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης με το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network, η Διοίκηση του Επιμελητηρίου σας προσκαλεί σε συνέντευξη τύπου σήμερα, Τρίτη 5 Ιουνίου στη 1.30  το μεσημέρι, στα γραφεία του "ΑΓΑΠΗΝΩΡΑ" (25ης Μαρτίου 14), Τρίπολη.

04
ΙΟΥΝ

Η Indesit Company σας γεμίζει το ψυγείο…..

Φέτος το καλοκαίρι επιλέξτε μέσα από την μεγάλη γκάμα των ψυγειοκαταψυκτών No Frost Indesit και Hotpoint  αυτόν που σας ταιριάζει και η Indesit Company σας γεμίζει το ψυγείο σας με τα πρώτα ψώνια.

01
ΙΟΥΝ

Έκθεση Expocomfort Mostra Convegno 2012

A growth in terms of foreign trade and professional visitors confirmed the consolidated International outlook of the benchmark event. A significant number of 2012’s exhibitors have already rebooked for the next show, scheduled for 18th – 21st March 2014, always at Fiera Milano.

31
ΜΑΪ

100% Made in Italy - Άρωμα Ιταλίας στην Ελλάδα

Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κοινού πραγματοποιήθηκε από τις 25 έως τις 27 Μαΐου το Φεστιβάλ «100% Made in Italy».Η εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο της Αθήνας στο πολιτιστικό πάρκο «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων

30
ΜΑΪ

Praevid : retail marketing experts

Η επιχειρηματική δραστηριότητα της Praevid ξεκίνησε το 1997 έχοντας ως στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών του σύγχρονου marketing για άμεση επικοινωνία με τον καταναλωτή.

29
ΜΑΪ

Πρόσκληση - Μέτρα για την επιτάχυνση της δραστηριότητας των επιχειρηματικών Αγγέλων στο χώρο της Μεσογείου

Το Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας Ανάπτυξης ΕΤΕΑΝ ΑΕ και το Κέντρο Επιχείρησης και Καινοτομίας Αττικής – EC BIC of Attika στo πλαίσιο του έργου MACC BAM - Μέτρα για την επιτάχυνση δραστηριότητας των Επιχειρηματικών Αγγέλων 

26
ΜΑΪ

Ducati - Φεστιβάλ 100% Made in Italy στο Γκάζι

Δείτε τα κορυφαία μοντέλα της Ducati στο περίπτερό της στο Φεστιβάλ 100% Made in Italy στο Γκάζι.

 

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΟΙΝΟΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
PHOTO GALLERY
VIDEO GALLERY
USEFUL LINKS

Βρείτε μας στο Χάρτη