ΝΕΑ

30
ΑΠΡ

Τεράστια επιτυχία της Ελλάδας στο YachtMedFestival

To Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο της Αθήνας παρουσίασε ελληνική παραδοσιακή κουζίνα στο Διεθνές Σαλόνι YachtMed Festival που διεξήχθη στην Gaeta από τις 21 έως τις 29 Απριλίου.

30
ΑΠΡ

Συναυλία του Nicola Piovani στο Μέγαρο Μουσικής υπό την Αιγίδα του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου

Ο Nicola Piovani, βραβευμένος με Oscar μουσικής για την ταινία “H Ζωή είναι Ωραία”, θα παρουσιάσει μερικά από τα πιο γνωστά έργα του για τον κινηματογράφο διευθύνοντας την 50μελή Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, ενώ ταυτόχρονα θα προβάλλεται στη γιγαντοοθόνη του Μεγάρου πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις ταινίες αυτές.

27
ΑΠΡ

H Enel Green Power Hellas παρουσίασε πειραματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε σχολείο της Αχαΐας

Η Enel Green Power Hellas παρουσίασε στο 39ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα αφιερωμένο στο περιβάλλον και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

26
ΑΠΡ

Welcome New Member

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών PERUGIA - ΤΙΝΑ ΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ έχοντας διαγράψει μια λαμπρή πορεία στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης, θεωρείται από το 1982 έως σήμερα το πιο καταξιωμένο Φροντιστήριο εκμάθησης ξένων γλωσσών (αγγλικά, ιταλικά, ισπανικά, τουρκικά, ρωσικά, κινέζικα, αραβικά, νέα ελληνικά για ξένους).

26
ΑΠΡ

Η Barilla, ο πρεσβευτής της ιταλικής γαστρονομίας στην Ελλάδα, χορηγός του “Tutto Italia”

Η Barilla χορήγησε το “Tutto Italia: Cinema e Cultura”, την πρώτη επίσημη μεγάλη γιορτή Ιταλικής κουλτούρας που διοργανώθηκε από τις 19 έως τις 25 Απριλίου στην Αθήνα.

25
ΑΠΡ

Το ξενοδοχείο Novotel Athens ομορφαίνει το κέντρο της Αθήνας

Το ξενοδοχείο Novotel Athenes, μέλος του Γαλλικού Ομίλου Accor, ακολουθώντας το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου και έχοντας ήδη λάβει την πιστοποίηση Earth Check, ως πράσινο ξενοδοχείο, είναι άκρως ευαισθητοποιημένο τόσο σε θέματα πράσινης ανάπτυξης όσο και σε θέματα κοινωνικής προσφοράς. 

23
ΑΠΡ

Ιταλία:απίστευτη αλλα αληθινή

Νέο video με την Maria Grazia Cucinotta

18
ΑΠΡ

H Ideals διαπρέπει στην εταιρική κοινωνική ευθύνη

Ακόμη μια επιβράβευση για την Ideales από το Corporate Responsibility Institute (CRI), για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη που επιδεικνύει. Για 4η συνεχή χρονιά η Ideales είναι η μόνη μικρομεσαία εταιρία στην Ελλάδα που διακρίνεται για την προσφορά της στον Άνθρωπο, στο Περιβάλλον και στην Κοινωνία.

17
ΑΠΡ

Συνεργασία του Ομίλου PANSIK με το ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

Ακόμα μια καλλιτεχνική συνεργασία του ομίλου PANSIK! Το τμήμα της ενδυματολογίας αναλαμβάνει να κατασκευάσει τα κουστούμια για την καινούρια θεατρική παράσταση που θα ανεβάσει τον Ιούνιο 2012 ο σκηνοθέτης Γρηγόρης Χατζάκης στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού!

11
ΑΠΡ

Η TAS Group και η Uni Systems ανακοινώνουν τη συνεργασία τους στον Τραπεζικό και Χρηματοοικονομικό τομέα

Οι δύο ηγέτιδες εταιρείες ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη βέλτιστη υποστήριξη των πελατών τους και την προώθηση καινοτόμων λύσεων, που αφορούν σε συστήματα χρηματοοικονομικών αγορών, καρτών, πληρωμών και διαχείρισης διαθεσίμων.

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΟΙΝΟΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
PHOTO GALLERY
VIDEO GALLERY
USEFUL LINKS

Βρείτε μας στο Χάρτη