ΝΕΑ

30
ΝΟΕ

6o Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιατικό Bazaar Ideales

Φέτος αγοράστε φθηνά  τα Χριστουγεννιάτικα δώρα σας και στηρίξτε τους Συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται όσο ποτέ άλλοτε.

29
ΝΟΕ

Η πρώτη ηλεκτρονική δημοπρασία για φυσικό αέριο από τη ΔΕΠΑ

Η Δημόσια Επιχείρηση Αερίου Α.Ε. ανακοινώνει τη διενέργεια σειράς ηλεκτρονικών δημοπρασιών για την προμήθεια φυσικού αερίου

28
ΝΟΕ

Kelyfos Farm

Η εκτροφή σαλιγκαριών στην Ελλάδα εμφανίστηκε πριν από 40 χρόνια αλλά αναπτύχθηκε την τελευταία 20ετία. Η ανάπτυξη του κλάδου κρίνεται απαραίτητη γιατί οι φυσικοί πληθυσμοί των σαλιγκαριών έχουν ήδη εξαφανιστεί από κάποιες περιοχές.

26
ΝΟΕ

Τα Barilla Piccolini χορηγούν το γιορτινό πνεύμα των Χριστουγέννων στο «Μύλο των Ξωτικών» του Δήμου Τρικαίων

Η Barilla σας απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση να επισκεφθείτε τη μεγάλη γιορτινή εκδήλωση  «Ο Μύλος των Ξωτικών» που οργανώνει για δεύτερη χρονιά ο Δήμος Τρικαίων για να πάρετε μια γεύση Χριστουγέννων μέσα από τις δεκάδες γιορτινές δραστηριότητες που θα σας χαρίσουν χαμόγελο και ξεγνοιασιά από τις 30 Νοεμβρίου ως τις 6 Ιανουαρίου.

23
ΝΟΕ

Αναδιάρθρωση της Δημόσιας Διοίκησης: Το Μάνατζμεντ μιας Μείζονος Αλλαγής

O Τομέας Μάνατζμεντ Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης (ΤΟΜΔΔΑ) της ΕΕΔΕ και το Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ)

19
ΝΟΕ

Έκθεση Πελοποννησιακών Παραδοσιακών Προϊόντων, Τουρισμού και Πολιτισμού

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας διοργανώνει  Έκθεση «Πελοποννησιακών Παραδοσιακών Προϊόντων (Τρόφιμα – ποτά), Τουρισμού & Πολιτισμού»

19
ΝΟΕ

Επιμελητήριο Βοιωτίας:1η Εμπορική - Παραγωγική & Ενεργειακή έκθεση «ΒΟΙΩΤΙΑ 2012»

Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην ειδική προς τους δημοσιογράφους παρουσίαση της 1ης ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ-ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ, «ΒΟΙΩΤΙΑ 2012», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012 

19
ΝΟΕ

Επιμελητήριο Αρκαδίας: παρουσίαση της έκθεσης Πελοποννησιακών Παραδοσιακών Προϊόντων, Τουρισμού και Πολιτισμού

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και η Αντιπεριφεριάρχης  Ανάπτυξης Έργων και Περιφερειακής Ενημέρωσης, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, σας προσκαλούν  σε συνέντευξη τύπου

16
ΝΟΕ

Best Communicator Award 2012 για την εταιρία Stonegroup International

Το πρώτο βραβείο "Best Communicator Award 2012", απέσπασε η εταιρία Stonegroup International, στην 47η Διεθνή Έκθεση Μαρμάρων Marmomacc που πραγματοποιήθηκε 26-29 Σεπτεμβρίου στη Βερόνα της Ιταλίας.

16
ΝΟΕ

Welcome new member: Telesma Τεχνολογίες Επιχειρήσεων ΑΕ

Η ΤΕΛΕΣΜΑ Τεχνολογίες Επιχειρήσεων ΑΕ είναι μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών και προϊόντων τεχνολογίας.

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΟΙΝΟΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
PHOTO GALLERY
VIDEO GALLERY
USEFUL LINKS

Βρείτε μας στο Χάρτη