Δραστηριότητες: 299 (291 έως 299)

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

18
ΜΑΪ

Ασημένια κοσμήματα

Το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Αθηνών διοργάνωσε στην έδρα του ( οδός Μάρνη & Αβέρωφ 4 ) διήμερο  επιχειρηματικών  συναντήσεων ανάμεσα στην ιταλική εταιρεία NEW LINE EXPORT SAS...

10
ΜΑΪ

Κλασικό ιταλικό έπιπλο

Κλασικό έπιπλο με ιταλική φινέτσα είχαν την ευκαιρία να δειγματιστούν  Έλληνες επιχειρηματίες του χώρου από την γνωστή και καταξιωμένη εταιρεία Tosato srl.

28
ΑΠΡ

Επιχειρηματικές ευκαιρίες

Το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο της Αθήνας σε συνεργασία με τον οργανισμό προώθησης εξαγωγών του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της Φλωρεντίας διοργάνωσε στο ξενοδοχείο Park στην Αθήνα διήμερο πολυθεματικών  επιχειρηματικών συναντήσεων

13
ΑΠΡ

Διεθνής έκθεση και συμπόσιο Ports & Hubs Aθήνα

Το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο της Αθήνας συμμετείχε με δικό του περίπτερο στην διεθνής έκθεση Ports&Hubs που διεξήχθη από τις 13 έως 15 Απριλίου στο Συνεδριακό κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής στην Αθήνα.

07
ΑΠΡ

Διεθνής έκθεση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και περιβάλλοντος Ecotec

Το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο της Αθήνας συμμετείχε με δικό του περίπτερο στην διεθνής έκθεση Ecotec που διεξήχθη από τις 7 έως τις 10 Απριλίου στο εκθεσιακό κέντρο Expo Athens στην Αθήνα.

02
ΑΠΡ

Έκθεση ζυμαρικών Pasta Trend Bologna

Το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο της Αθήνας συμμετείχε με επιχειρηματική αποστολή στην ιταλική έκθεση PastaTrendπου διεξήχθη από τς 2 έως τις 5 Απριλίου στο εκθεσιακό κέντρο BolognaFiere.

29
ΜΑΡ

Γαστρονομικά προϊόντα από την Φλωρεντία

Γαστρονομικά προϊόντα υψηλής ποιότητας από την Φλωρεντία είχαν την ευκαιρία να γευτούν Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην χονδρική διάθεση ανάλογων προϊόντων.

14
ΜΑΡ

Επιχειρηματική αποστολή στο κέντρο χονδρικής CIS Nola

Το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο της Αθήνας στα πλαίσια συνεργασίας με το κέντρο χονδρικής Cis Nola της Νάπολης οργάνωσε επιχειρηματική αποστολή από τις 14 έως τις 17 Μαρτίου.

03
ΜΑΡ

Ο κήπος της Ευρώπης στο Σύνταγμα

Χιλιάδες είδη πολύχρωμων φυτών και λουλουδιών εντυπωσίασαν τους επαγγελματίες στο χώρο των φυτών και του κήπου αλλά και τους επισκέπτες της έκθεσης «Ο κήπος της Ευρώπης» που διοργάνωσε από τις 3-5 Μαρτίου, το Ελληνοϊταλικό επιμελητήριο σε συνεργασία με την κοινοπραξία ATS και τις ενώσεις Conaflor, FloraSi και Florconsorzi.  

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΟΙΝΟΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
PHOTO GALLERY
VIDEO GALLERY
USEFUL LINKS

Βρείτε μας στο Χάρτη