Δραστηριότητες: 299 (281 έως 290)

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

14
ΣΕΠ

Zeroemission Rome 2011

Το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο της Αθήνας σας προσκαλεί στην 7η Διεθνής έκθεση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας ZEROEMISSION που διεξάγεται στην Ρώμη από τις 14 έως τις 16 Σεπτεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο της Roma Fiere.

19
ΙΟΥΛ

Επιχειρηματικές ευκαιρίες: Γεννήτριες πόσιμου νερού

Ways srl: Η εταιρία παρουσιάζει ένα καινοτόμο προϊόν το οποίο μπορεί να παράγει πόσιμο νερό ή νερό χρήσης από την ατμοσφαιρική υγρασία.

11
ΙΟΥΛ

Προϊόντα στοματικής υγιεινής: Spazzolificio Piave

Διήμερο επιχειρηματικών συναντήσεων ανάμεσα στην ιταλική εταιρεία Spazzolificio Piave spa  και Έλληνες επιχειρηματίες

11
ΙΟΥΛ

Παραδοσιακά ιταλικά αλλαντικά

Το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Αθηνών διοργάνωσε στο Ξενοδοχείο Athens Atrium διήμερο επιχειρηματικών συναντήσεων ανάμεσα στην ιταλική εταιρεία Salumificio Gandolfi και Έλληνες επιχειρηματίες του χώρου.

11
ΙΟΥΛ

Γαστρονομικές προτάσεις από την Σικελία

Η εταιρία Αgribelice από το Παλερμο της Σικελιας, παράγει παραδοσιακούς τύπους τυριού Pecorino, όπως pecorino fresco ‘primo sale’ pecorino fresco ‘primo sale ‘ con olive (πεκορίνο με ελίες), pecorino semistagionato con pepe in grani (πεκορίνο πικάντικο), Caciotta di pecora , Ρικότa.

06
ΙΟΥΝ

Γνήσιος ιταλικός καφές

Το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Αθηνών διοργάνωσε στην έδρα του επιχειρηματικές συναντήσεις για την χονδρική διάθεση ιταλικού καφέ.

02
ΙΟΥΝ

Τυροκομικά προϊόντα από την Vicenza

Το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Αθηνών διοργάνωσε στην έδρα του επιχειρηματικές συναντήσεις για την χονδρική διάθεση τυροκομικών προϊόντων.

01
ΙΟΥΝ

Πρόγραμμα πιστοποίησης ιταλικών εστιατορίων στην Ελλάδα

Ξεκίνησε για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα  πιστοποίησης ιταλικών εστιατορίων στην Ελλάδα.

24
ΜΑΪ

Ιταλικό προσούτο στην Αθήνα

Το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Αθηνών διοργάνωσε στην έδρα του διήμερο επιχειρηματικών συναντήσεων για την χονδρική διάθεση τυπικών ιταλικών αλλαντικών.

19
ΜΑΪ

Οινοποιητικός συνεταιρισμός «Madonna dei Miracoli»

O οινοποιητικός συνεταιρισμός «Madonna dei Miracoli» της περιοχής του Abruzzo της κεντρικής Ιταλίας παρουσίασε την παραγωγή του...

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΟΙΝΟΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
PHOTO GALLERY
VIDEO GALLERY
USEFUL LINKS

Βρείτε μας στο Χάρτη