Δραστηριότητες: 299 (271 έως 280)

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

28
ΝΟΕ

Επιχειρηματικές ευκαιρίες

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι επιχειρηματικές συναντήσεις ανάμεσα στην ιταλική εταρία Genial και Έλληνες επιχειρηματίες.Η εταιρία Genial με έδρα την Νάπολη δραστηριοποιείται στον χώρο της ανδρικής και γυναικείας ένδυσης δημιουργώντας προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και design.
 

15
ΝΟΕ

Επιχειρηματική αποστολή στο κέντρο χονδρικής CIS NOLA

Το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Αθηνών διoργανώνει επιχειρηματική αποστολή στή ΝΑΠΟΛΗ  στο μεγαλύτερο κέντρο χoνδρικής της Ιταλίας CIS NOLA  τις εξής ημερομηνίες: 15-18/11/2011.

10
ΝΟΕ

Επιχειρηματική αποστολή απο το Μιλάνο

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκαν στις 10 και 11 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Athens Park Hotel οι επιχειρηματικές συναντήσεις ανάμεσα στις ιταλικές εταιρίες ( Palazzoli spa, Medivete Padana, Intech Automazione srl ) και Έλληνες επιχειρηματίες.

07
ΝΟΕ

Επιχειρηματική αποστολή στο Μιλάνο

Το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο της Αθήνας σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Μιλάνο και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Μιλάνο διοργάνωσε  στις 2 - 4  Νοεμβρίου  2011 επιχειρηματική αποστολή με στόχο την προώθηση ελληνικών προϊόντων στην ιταλική αγορά.

02
ΝΟΕ

Επιχειρηματικές ευκαιρίες

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία στην έδρα του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου της Αθήνας οι επιχειρηματικές συναντήσεις της ιταλικής εταιρίας RPF srl - Errepieffe -.

14
ΟΚΤ

Ο κήπος της Ευρώπης: επιχειρηματικές συναντήσεις

Το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο της Αθήνας σε συνεργασία με την μεγαλύτερη ιταλική κοινοπραξία φυτοπαραγωγών, ATS ( Florconsorzi, Florasì, Conaflor ) σας προσκαλούν στο διήμερο επιχειρηματικών συναντήσεων

04
ΟΚΤ

Ελληνική συμμετοχή στην 62η Flormart/Miflor στην Padova

Στα πλαίσια του 3ετούς (2010-2013) Ευρωπαϊκού προγράμματος της Ιταλικής κοινοπραξίας ATS (Florasi,Florconsorzi, Conaflor) για την προβολή και τη δημιουργία εμπορικών σχέσεων με Έλληνες παραγωγούς ανθοκομικών προϊόντων, η δημοφιλής Έκθεση FLORMART/MILFLOR PADOVA παραχώρησε δωρεάν χώρο 10 τετραγωνικών μέτρων για να εκτεθούν ελληνικά φυτά.

23
ΣΕΠ

Ελληνική συμμετοχή στην έκθεση Zeroemission Rome 2011

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η ελληνική συμμετοχή στην Διεθνή Έκθεση Ανανεώσιμων πηγών ενέργειας που διεξήχθη από τις 14 έως τις 16 Σεπτεμβρίου στην Ρώμη.

14
ΣΕΠ

«Ανάκαμψη τώρα – Ένας Ηράκλειος Άθλος για την Ελλάδα»

Τα Ελληνο-Ιταλικό Εμπορικό Επιμελητήριο, έχει την τιμή να σας προσκαλέσει σε εκδήλωση που διοργανώνει με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, το Ελληνογαλλικό Εμπορικό Επιμελητήριο το Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και το Ελληνοφιλανδικό Επιμελητήριο με θέμα: «Ανάκαμψη τώρα – Ένας Ηράκλειος Άθλος για την Ελλάδα»

14
ΣΕΠ

Χαιρετισμός του υπουργού κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, στην εκδήλωση διμερών Επιμελητηρίων «Ανάκαμψη Τώρα»

«Έστω και αν είμαστε εντελώς μόνοι έστω κι αν δεν συναινεί η Νέα Δημοκρατία και αντιμετωπίζουμε προβλήματα, δεν υπαναχωρούμε. Μπορεί να υπάρχουν ατολμίες μερικές φορές αλλά η απόφασή μας παραμένει σταθερή για έξοδο από την κρίση...

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΟΙΝΟΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
PHOTO GALLERY
VIDEO GALLERY
USEFUL LINKS

Βρείτε μας στο Χάρτη