Πιστοποιημένα Ιταλικά Εστιατόρια 2011

Εστιατόριο Gola στην Μύκονο

“ Gusto oltre l’appetito”. Δηλαδή «απόλαυση πέρα από την όρεξη», για όσους δεν ομιλούν την ιταλική. Απ’ο τα αρχικά των λέξεων αυτής της ιταλικής φρασούλας βαφτίστηκε το Gola. Ένα ristorante χαλαρό, όσο ένα μεσημέρι καλοκαιριού, που άνοιξε την άνοιξη του 2007 σε ένα αεράτο φυσικό «μπαλκόνι» που ατενίζει αφ’υψηλού τη Χώρα της Μυκόνου.

Εστιατόριο Da Bruno στο Παλαιό Φάληρο

Το πρώτο εστιατόριο Da Bruno γεννήθηκε στην Ιταλία...από την οικογένεια Bruno Ortolano. Αργότερα επεκτάθηκε στη Γερμανία. Το 1980 εμφανίζεται στον ελληνικό χώρο, πρώτα στην Κηφισιά και από το 1984 στο Παλαιό Φάληρο όπου και παραμένει εδώ και 28 χρόνια.

Εστιατόριο Peccati di Gola στην Γλυφάδα

Η Naomi Sigillo γεννήθηκε στην Αθήνα στις 26 Σεπτεμβρίου 1987, από πατέρα " Ναπολετάνο " και μητέρα "Κεφαλλονίτισσα ". Οι γονείς της ξεκίνησαν το ταξίδι τους στην γαστρονομία την δεκαετία του 80 με το γνωστό και πολλές φορές βραβευμένο "Dolce Vita",που μεταξύ των άλλων αναφέρεται στον οδηγό " le guide Michelin" .

Εστιατόριο Vincenzo Pasta e Pizza στην Γλυφάδα

Το Vincenzo βρίσκεται στην πλατεία Εσπερίδων –στην καρδιά της Γλυφάδας– και κουβαλά στις πλάτες του μεγάλη ιστορία και πολλούς φίλους, λάτρεις του ιταλικού φαγητού. Πρόκειται για μια αυθεντική trattoria, πιστή στην ιταλική παράδοση: τα ζυμαρικά σερβίρονται al dente και η pizza παρασκευάζεται με λεπτό ζυμάρι.

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΟΙΝΟΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
PHOTO GALLERY
VIDEO GALLERY
USEFUL LINKS

Βρείτε μας στο Χάρτη