Το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο της Αθήνας συμμετέχει στο «6ο Αναπτυξιακό Συνέδριο για την Δυτική Ελλάδα»

Το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο της Αθήνας συμμετέχει  στο «6ο  Αναπτυξιακό Συνέδριο για την Δυτική Ελλάδα»,που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα στις 6 και 7 Ιουλίου 2018.

Το «6ο  Αναπτυξιακό Συνέδριο για την Δυτική Ελλάδα»,διοργανώνεται από την εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» που εκδίδεται στην Πάτρα από το 1886 και αποτελεί τη  σπουδαιότερη ετήσια συνάντηση επιχειρηματικών, κοινωνικών και πολιτικών παραγόντων με θέμα την ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδας.

Το «6ο  Αναπτυξιακό Συνέδριο για την Δυτική Ελλάδα»  θα λάβει χώρα , στον Πολυχώρο Royal Theater της Πάτρας  www.royaltheater.gr

Το Ελληνο Ιταλικό Επιμελητήριο θα συμμετέχει στη συνεδρία του Σαββάτου στην αίθουσα Α’με κυρίαρχο θέμα την «Ενίσχυση της εξωστρέφειας μικρομεσαίων επιχειρήσεων »  τις δράσεις  σχετικά με την ενίσχυση και διεθνοποίησή της καθώς και για τις προκλήσεις που έρχεται αντιμέτωπη.

Το Επιμελητήριό μας θα παρουσιάσει εισηγήσεις σχετικές με την ανάπτυξη εμπορικών σχέσεων των δύο χωρών και εκπρόσωποι ξένων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα θα καταθέσουν την άποψή τους. Με δεδομένο ότι η γεωγραφική θέση της Πάτρας σχετίζεται με την ανάπτυξη εμπορικών σχέσεων με την Ιταλία, διαφαίνεται μεγάλο ενδιαφέρον και αναμένεται να προκύψουν συνέργειες και συνεργασίες μεταξύ ελληνικών και ιταλικών επιχειρήσεων.

Το κοινό το οποίο απευθύνεται η παρούσα συνεδρία είναι επιχειρήσεις οι οποίες εξάγουν ή ενδιαφέρονται να εξάγουν τα προϊόντα τους.

Η συνεδρία πραγματοποιείται με την χορηγία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Υπογραμμίζουμε επίσης ότι το Συνέδριο θα καλυφθεί από όλα τα έγκριτα τηλεοπτικά κανάλια της Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου όπως επίσης και από ανταποκριτές πανελλήνιων τηλεοπτικών σταθμών.

Η πρόσκληση για όσους θέλουν και επιθυμούν να παρακαλουθήσουν το συνέδριο είναι ανοιχτή και ελεύθερη για όλα μας τα Μέλη και τους Συνεργάτες μας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στα παρακάτω sites

http://www.pelop.gr/?page=article&docid=468633&srv=4

http://www.pelopevents.gr/?section=2652&language=el_GR