ΒΡΑΔΙΑ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟ-ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΟ RISTORANTE AL PINO

Ασφυκτικά γέμισε η αίθουσα του εστιατορίου  AL PINO στο Παλαιό Φάληρο την Παρασκευή 2/2/2018  από τα Μέλη,τους Συνεργάτες και τους φίλους του Ελληνο Ιταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας.

Ο Πρόεδρος cav.Ιωάννης Τσαμίχας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το προσωπικό του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου διοργάνωσαν μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα βραδιά Ιταλικής γευσιγνωσίας, με στόχο την προβολή και προώθηση της Ιταλικής κουζίνας.

Η βραδιά ξεκίνησε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου από τον Επίτιμο Πρόεδρο του Διοικητικού  Συμβουλίου Α.Ε. Πρέσβη της Ιταλίας στην Ελλάδα Efisio Luigi Marras ο οποίος ευχήθηκε και στα ελληνικά Καλή Χρονιά.

Χορηγός του δώρου του τυχερού ήταν η εταιρεία KAFEA TERRA AEBE  για την οποία έγινε ιδιαίτερη αναφορά από τον πρόεδρο Δ.Σ. του Ελληνο Ιταλικού Επιμελητηρίου cav.Ιωάννη Τσαμίχα για τη μακρόχρονη και συνεχή συνεργασία της.

Το δώρο για την τυχερή τελικά  της βραδιάς  ήταν μια υπέροχη μηχανή εσπρέσσο Francis με κάψουλες illy iperespresso για να απολαύσει τον εκλεκτό καφέ Illy.

Η βραδιά συνεχίστηκε  με τα υπέροχα πιάτα ιταλικής γευσιγνωσίας  που προσέφερε το άψογο προσωπικό του εστιατορίου AL PINO υπό τους ήχους ιταλικής μουσικής στους εκλεκτούς καλεσμένους του Ελληνο Ιταλικού Επιμελητηρίου.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου Al Pino Κώστας και Βαγγέλης Σκάρλας έλαβαν τιμητική διάκριση για την προώθηση της Ιταλικής Γαστρονομίας η οποία ήταν υπογεγραμμένη από τον πρόεδρο Δ.Σ.του Ελληνο Ιταλικού Επιμελητηρίου και από τα παρευρισκόμενα Μέλη του.

Να ευχαριστήσουμε τέλος και την ΟΙΝΟΠΟΙ΄Ι΄Α  ΑΓΓΕΛΟΥ για την προσφορά της στα ελληνικά κρασιά που γευτήκαμε.

H μηχανή ESPRESSO FRANCIS ILLY για τον τυχερό της βραδιάς.

O πρόεδρος του Ελληνο Ιταλικού Επιμελητηρίου  κος Τσαμίχας Ιωάννης, η Α.Ε. πρέσβη της Ιταλίας στην Ελλάδα Efisio Luigi Marras , ο Γιάννης Κοτρογιάννης Οικονομολόγος και συνεργάτης  του Ελληνο Ιταλικού Επιμελητηρίου και ο εκτελεστικός γραμματέα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Ρουσσόπουλος Κωνσταντίνος.

Η κοπή της πίτας από τον Α.Ε. Πρέσβη της Ιταλίας στην Ελλάδα Efisio Luigi Marras.

Οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου Al Pino Κώστας και Βαγγέλης Σκάρλας έλαβαν τιμητική διάκριση για την προώθηση της ιταλικής γαστρονομίας από τον Πρόεδρο Δ.Σ.του Ελληνο Ιταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας.Στη φωτογραφία  μαζί με το Γεν.Γραμματέα του Ελληνο Ιταλικού Επιμελητηρίου κο Παναγιώτη Βαμβακάρη και τον προ’ι’στάμενο του Εμπορικού Τμήματος κο Mario Giannotti.

Ο Α’Σύμβουλος της Ιταλικής Πρεσβείας Alessandro Ferranti ,ο Πρόεδρος του  Δ.Σ.του Ελληνο Ιταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας cav.Ιωάννης Τσαμίχας και ο Εμπορικός Ακόλουθος της Ιταλικής Πρεσβείας Enrico Barbato.

Από την κατάμεστη αίθουσα του εστιατορίου Al Pino.

O πρόεδρος του Ελληνο Ιταλικού Επιμελητηρίου  κος Τσαμίχας Ιωάννης, η Α.Ε. πρέσβη της Ιταλίας στην Ελλάδα Efisio Luigi Marras , ο Γιάννης Κοτρογιάννης Οικονομικός Σύμβουλος του Ελληνο Ιταλικού Επιμελητηρίου και ο εκτελεστικός γραμματέα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Ρουσσόπουλος Κωνσταντίνος.

Από τον στολισμό των τραπεζιών.

O Πρόεδρος του Ελληνο Ιταλικού Επιμελητηρίου cav.Ιωάννης Τσαμίχας και ο Αντιπρόεδρος  και Γενικός Διευθυντής της Edison Hellas και Αντιπρόεδρος Ε.Ε.του Ελληνο Ιταλικού Επιμελητηρίου κος Ιωάννης Ζήσιμος.

Ο πρόεδρος του Ελληνο Ιταλικού Επιμελητηρίου cav.Ιωάννης Τσαμίχας με έναν εκ των ιδιοκτητών του Al Pino κο Βαγγέλη Σκάρλα και τον τομεάρχη Marketing και εξυπηρέτησης πελατών της Δ.Ε.Η. κο Αναστάσιο Παπαδόπουλο.